företagsmäklare stockholm

Sth logga

Bacchi Pub&Rest. (F.d Olearys) Gamla Stan

Pris: 8 000 000 SEK
Stor Sporstsbar med låg hyra i hjärtat i Gamla Stan!

Läge/Namn:
Namn:  Bacchi´s Pub & Restaurang
Adress:  Järntorgsgatan 5
Postadress:  111 29 Stockholm
Område:  Gamla Stan
Startår:  2015
Bolag:  GamlaStan Gruppen AB
Org. nr:  556190-5877

Ekonomi:
Pris: 8 000 000 Kr
Omsättning: 10 200 000 Netto 2019
Leasingövertagande:  Ja ca 400 000kr (Dras av från priset)
Överlåtelseform:  Inkråm

Lokal:
Hyra: 169 000 Netto inkl Fast.skatt, Vatten&värme
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti:  Ja kan begäras
Ventilation:   Bra skick
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Stadsgas
Yta: ca:  900-1000 kvm
Sittplatser: 350
Alkohol: Ja 01:00
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Sportbar
Spel: Ja 2 Jackvegas 1 black jack bord
Tillträde: Efter överrenskommelse 
Öppet:
Mån.- Tors  17:00-23:00
Fre.    16:00-00:00
Lör.-Sn     13:00-00:00
Kan variera pga corona

                    

Nu finns möjligheten att överta en stor anrik restauranglokal i Gamla Stan med bra hyra i fräscha lokaler som idag bedrivs som en sportsbar. Men här går det även bra med andra pub/mat & event koncept. Lokalen som en gång i tiden inhyste berömda Bacchi Wapen, där många kända artister har uppträtt har dom senaste åren varit en välbesökt sportsbar under varumärket Oleary´s men idag drivs den som en sportsbar i egen regi av ägarna. 

Pandemin har satt stora spår i farmförallt i Gamla Stan med uteblivna besökare och en del stök med Slussen bygget, så ägarna har nu bestämt sig för att sälja till en ny entreprenör som kan vända skeppet när bättre tider väntar runt hörnet

För rätt person kan finansiering ordnas med en större del av köpeskillingen till mycket förmånliga villkor. Så passa på att ta över en restaurang nu till ett bra pris i ett bra läge där framtiden kommer vara ljus när livet återgår till det normala igen.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Bacchis

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Bacchis


GPS
WGS84: N 59° 19.3424', E 18° 4.3863'
Decimal: 59.3224, 18.0731

Länkar till andra sidor för Bacchis

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.