företagsmäklare stockholm

Sth logga

Frisörsalong Solna med bra hyra!

Pris: 290.000 SEK
Bra och trevlig lokal 1 minut från Solna Centrum

Läge/Namn:
Namn: Nicky's Hår & Skönhetsvård
Adress: Skytteholmsvägen 10
Postadress: 171 44 SOLNA
Område: Solna
Bolag: Nicky's Hår & Skönhetsvård AB
Org.nr: 559105-6634

Ekonomi:
Pris: 290 000 Sek
Överlåtelseform: Bolag
 
Lokal:

Hyra: 8 761. (Inklusive F-skatt, Index). Momsfri
Kontrakt tom: löpande 3-årigt
Hyresvärd: Privat hyresvärd
Hyresgaranti: Kommer att begäras.
Ventilation: Allmän, ej godkänd för mat.
Yta: 43 kvm.
Verksamhet: Frisörsalong
Tillträde: efter överenskommelse

Öppetider:
(OBS STÄNGT)

Lokalen ligger i bra läge och med låg hyra, samt närhet till populära Solna Centrum.Lokalen är bra planerad med bra bakutrymmen.
I dag drivs ingen verksamhet i lokalen pga. sjukdom.Här promenerar man till Solna T-bana och Centrum på ett par minuter.
 
Vänligen respektera säljarens önskemål att all kontakt sker genom
ansvarig mäklare Glenn Rönnberg Mobil: 070-7410015 Mail:glenn@stockholmsforetagsmaklare.se
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder  Nicky's Hår & Skönhetsvård

loading...

Hitta till   Nicky's Hår & Skönhetsvård


GPS
WGS84: N 59° 21.3871', E 17° 59.991'
Decimal: 59.3565, 17.9999

 Dokument Pdf-filer

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret här, så hör vi av oss snarast!

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.