företagsmäklare stockholm

Sth logga

Thailändsk Livsmedelsbutik Västerhaninge!

Pris: 490 000 SEK
 

Läge/Namn: 
Namn: VH-Thai Market 
Adress: Klockargatan 13
Postadress: 137 38 Västerhaninge
Område: Västerhaninge
Bolag: Thinidee Wok AB
Org.nr: 556962-4405


Ekonomi: 
Pris: 490  000 SEK 
Omsättning: Ca 750 000 Kr/År
Överlåtelseform: Bolag/Inkråm 

Lokal: 
Hyra: 5 953 Kr/Mån Netto
Kontrakt: 1 år löpande
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras 
Yta: 60 Kvm 
Inventarier: Kommer att upprättas 
Verksamhet: Livsmedlsbutik
Tillträde: efter överenskommelse 

Nu finns chansen att ta över Väster Haninges enda Thailändska market butik. Lokalen är på ca 60 bra planerade kvadratmetrar.
Det går självklart att byta koncept ifall man så vill. Butiken sitter även ihop med en restaurang som man också kan köpa vid intresse,
klicka nedan för att komma till restaurangen.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

      Fler bilder VH-Thai Market

loading...

            Hitta till  VH-Thai Market


GPS
WGS84: N 59° 7.2835', E 18° 6.1093'
Decimal: 59.1214, 18.1018

 Dokument Pdf-filer

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.