företagsmäklare stockholm

Sth logga

Anrika unika Skärholmens Gård!

Pris: 2 500 000 SEK                                                                                            En charmig 1700-talsgård vid Mälaren, endast 20 minuter från Stockholm City!

Läge/Namn:
Namn:  Skärholmens Gård
Adress:  Skärholmens gårdsväg 26
Postadress:  127 46 Skärholmen
Område: Skärholmen
Startår:  2005
Bolag:  Skärholmens Gård AB
Org. nr:  559169-6256

Ekonomi:
Pris:  2 500 000 SEK 
Omsättning:   Ca 4 000 000 2022
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm/AB

Lokal:
Hyra:  50 688 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Statsholmen
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation:  Godkänd Stek 
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  518 +62 +62 kvm
Sittplatser: 110 inne 100 ute
Alkohol: Ja
Bryggeriavtal:Nej
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Event/fest
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:

Vid bokning.
                    

Här arrangeras det en mängd olika sorters evenemang och erbjuder hög kvalitet till ett bra pris när man bokar upp sig för en dag eller kväll. Bröllop, dop, födelsedagskalas, konferens och andra festligheter & sammankomster har genom åren avhandlas i denna anrika miljö med anor från 1700-talet.
 
Dom nuvarande ägarna har bedrivit framgångsrik verksamhet sen 2005 och vill nu lämna över till en ny hungrig entreprenör som vill driva denna anrika herrgård vidare för nya generationer att upptäcka. Det finns 4 ST separata byggnader på egendomen, där huvudbyggnaden på 518 kvm utgör själva lokalen för arrangemangen med 2 våningsplan och enklare kök. Fullutrustad varm kök finns i samband till en av dom sidobyggnaderna som omger den charmiga gårdsplanen, Den 3e byggnaden kan användas som kontor/övernattning för ägare eller personal. Nedanför den natursköna ängen vid precis intill Mälarens strand finner vi den 4e byggnaden som är uthyrd för Caféverksamhet i dagsläget. En ny entreprenör kan välja att antingen driva den i egen regi eller hyra ut den som den nuvarande ägaren.
 
Passa på att förvärva en unik verksamhet i naturskön miljö vid Mälarens strand vidare i en anrik historisk miljö med stor potential.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Skärholmens Gård

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Skärholmens Gård


GPS
WGS84: N 59° 16.9661', E 17° 53.3609'
Decimal: 59.2828, 17.8893

Länkar till andra sidor för Skärholmens Gård

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.