företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurang/Cafe Arlanda Taxi Remote, Arlanda!

Pris: 3 500 000 SEK
Välbesökt Restaurang med cafeteria vid Arlanda Taxi Remote bra hyra, finansiering kan ordnas!

Läge/Namn:
Namn:  Arlanda Taxi Remote
Adress:  Brovägen 1C
Postadress:  190 60 Arlanda
Område: Arlanda
Startår:  2018
Bolag:  Taxistop Fast Food AB
Org. nr:  556452-3446

Ekonomi:
Pris:   3 500 000 SEK
Omsättning: Ca 6 000 000 SEK  (Innan Covid)
Leasingövertagande: Ja, dras av från köpeskillingen
Överlåtelseform:  AB ev Inkråm

Lokal:
Hyra: 19 800 kr/m netto
Hyresvärd:  Privat
Hyresgaranti: Nej
Ventilation:   Godkänd för stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca: 185 kvm 
Sittplatser: Ca 60-70 Inne Ca 30 st Ute
Alkohol: Nej, kan sökas
Bryggeriavtal: Nej
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Frukost/Lunch/Middag
Spel: Nej 
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Sön   05:30-22:00
 

                    

Nu finns det möjligheten att förvärra en frukost/lunch och middags restaurang vid Arlanda Taxi Remote med en enorm genomströmning av besökare. Dagligen rullar det cirka 2 000 – 3 000 taxibilar genom Taxi-remoten för att vänta på att kunder ska plockas upp vid flygplatsen. Så detta har blivit den naturliga samlingspunkten för alla Taxi chaufförer som passerar Arlanda flygplats. Restaurangen som ligger vägg i vägg med Remoten serverar från tidig morgon till sen kväll allt från frukost till varma vällagade rätter och här samlas Taxi chaufförerna för att äta, fika och umgås mellan upphämtningarna. Denna restaurang är även öppen för alla och det finns en mycket stor kapacitet att utöka luncher för dom som arbetar på Arlanda och dess omgivning som uppgår till ca: 20 000 personer. Restaurang erbjuder även nyligen utkörning av mat via Foodora vilket har blivit uppskattat. 
 
Restaurangdelen som har ca: 60-70 sittplatser i trivsam ljusmiljö erbjuder även ute plats med plats för ca: 30 personer. Köket är välplanerat och har erforderlig utrustning för matlagning och gott om förvaringsutrymmen. Utanför lokalen finns det uppemot 600 parkeringsplatser för att ta emot alla Taxibilarna.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Arlanda Taxi Remote

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Arlanda Taxi Remote


GPS
WGS84: N 59° 38.6144', E 17° 55.8802'
Decimal: 59.6436, 17.9313

Länkar till andra sidor för Arlanda Taxi Remote

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.