företagsmäklare stockholm

Sth logga

Elegant stor restaurang i bra läge, Östermalm!

Pris: 5 500 000 SEK
Stor&fräsch restaurang i Sveriges mest välbärgade område med enorm potential ett stenkast från Karlaplan!

Läge/Namn:
Namn:  East India
Adress:  Kommendörsgatan 46
Postadress:  114 58 Stockholm
Område: Östermalm
Bolag:  Capasia Tomado AB

Org. nr:  556962-5675

Ekonomi:
Pris:  5 500 000 KR 
Omsättning:   7 669 000 Netto 2021
Leasingövertagande:  Ca 100 000 Kr (Dras av från priset)
Överlåtelseform: Endast  Inkråm

Lokal:
Hyra:  86 543 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation: Godkänd Stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Ja
Yta: ca:  443 kvm
Sittplatser: 130 Inne 80 ute
Alkohol: Nej, kan sökas
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Indiskt lunch&kväll
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Tors  11:00-22:00
Fre.  11:00-23:00   
Lör.  13:00-23:00   
Sön.  13:00-23:00  

                    

East India bygger på att erbjuda den bästa Indiska maten, i en inspirerande miljö och med den bästa servicen. Här har du en stor ljus,fräsch och elegant lokal på hela 443 kvm. Denna omtyckta och populära restaurang har sedan dom öppnat haft ett stabilt och återkommande flöde av stamgäster. Det finns gott om förvaringsutrymmen och plats för beredning. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta driva den nuvarande verksamheten. Möbler samt övriga inventarier är i väldigt gott skick och av mycket bra standard. Det går även att byta koncept efter godkännande från hyresvärden.

Det finns inga konkurrenter med liknande verksamhet, vilket ger en bra tillströmning av gäster från hela området. East India är belägen ca 2 minuter promenad från Karlplans Tunnelbanan tvärs över gatan ligger välbesökta Maxim teatern som bidrar med massor av teaterbesökare som både bokar bord eller besöker den populära baren för något gott att dricka innan och efter föreställningarna.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder East India

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till East India


GPS
WGS84: N 59° 20.2118', E 18° 5.2784'
Decimal: 59.3369, 18.088

Länkar till andra sidor för East India

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.