företagsmäklare stockholm

Sth logga

Familjär perfekt kvartersrest. Pomona, Solna!

Pris: 2 500 000 SEK
Stor populär kvartersrestaurang till salu med stora utvecklingsmöjligheter ett stenkast från MOS, Solna!

Läge/Namn:
Namn: Pomona Grill Wok Bar
Adress: Pomonagatan 2
Postadress:  169 73 Solna
Område: Solna
Startår:  2005
Bolag:  BK Restaurang AB
Org. nr: 559258-0210


Ekonomi:
Pris:  2 500 000 
Omsättning:   Ring/Mejl för mer info
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm/AB

Lokal:
Hyra:  29.569 + moms/mån
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti:  Ja.Kan begäras
Ventilation:  Ja Svartplåt
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Ja
Yta: ca:184 kvm  
Sittplatser: 80 inne 80 ute
Alkohol: Ja,01:00
Inventarier:  Bra Skick
Verksamhet: Restaurang/Pub
Spel: Nej
Tillträde:Efter överrenskommelse 

Öppet:
Mån.- Fre 11:00-22:30 
Lör.  13:30-22:30
Sön.  13:30-22:30

                    

Nu finns möjligheten för en familj eller entreprenör att överta en fräsch stor kvarterskrog i närheten av Mall Of Scandinavia då dom nuvarande ägarna ska gå i pension efter många framgångsrika år. Restaurangen har plats för 80 inne och 80 ute och är fräsch med Inventarier i bra skick, så här behövs det inte lägga ner pengar på ombyggnad eller investeringar i nya maskiner.

Köket är väl tilltaget med bra ventilation för stekning och gasspis vidare finns det gott om förvaring och självklart en fettavskiljare installerad. Passa på att förvärva en bra krog i ett bra område med stora utvecklingsmöjligheter.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Pomona Grill Wok Bar

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Pomona Grill Wok Bar


GPS
WGS84: N 59° 22.2508', E 18° 0.9777'
Decimal: 59.3708, 18.0163

Länkar till andra sidor för Pomona Grill Wok Bar

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Video

 

Varför är detta en bra investering?

- Bra unikt koncept
- Bra lönsanhet
- Bra läge
- Bra personal
- Bra hyra

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.