företagsmäklare stockholm

Sth logga

Fräscha restaurang Omni populära Hagastaden!

Pris: 3 450 000 SEK                                                                                            En stor mycket påkostad & fräsch restauranganläggning i ett framtids läge med enorm potential!

Läge/Namn:
Namn:  Omni
Adress:  Hagaesplanaden 50
Postadress:  113 65 Stockholm
Område: Hagastaden
Bolag: Restaurang Omni Hagastaden AB 
Org. nr:  559135-3114

Ekonomi:
Pris: 3 450 000 SEK  
Omsättning: Dagskassa 40-50 Tkr
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra:  193 356 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti:  Ja
Ventilation:   Ja
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  504 kvm
Sittplatser: 200 inne 70 ute
Alkohol: Ja 
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Lunch/kvälls restaurang
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre 09:30-14:30    
Lör. Stängt     
Sön. Stängt

                    

På restaurang Omni i Hagastaden hittar du italiensk och annan sydeuropeisk mat som smakrika pastarätter, krispiga pizzor med smarriga toppings och klassiska sallader. Restaurangen ligger mittemot Karolinska Sjukhuset i ett mycket bra hörnläge läge i växande Hagastaden.

Restaurangen är modern och fräsch med ett ett välutrustat kök och en trivsam miljö för gästerna som är mycket uppskattad.
Hagastaden knyter ihop Stockholm med Solna och stor inflyttning väntas ske inom dom närmaste kommande åren samt tusentals arbetsplatser i restaurangens omedelbara närhet kommer att ge ett bra underlag för att ta denna pärla till nya nivåer. Även Tunnelbana kommer finnas i området om några år.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Omni

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Omni


GPS
WGS84: N 59° 20.8248', E 18° 1.9961'
Decimal: 59.3471, 18.0333

Länkar till andra sidor för Omni

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.