företagsmäklare stockholm

Sth logga

Gastropub/Kvarterskrog/Bar i Enskede

Pris: 2 800 000 SEK
Omtyckt krog med stor uteservering.

Läge/Namn:
Namn: Hybrid
Adress: Sofielundsvägen 2A
Postadress: 121 32 Enskededalen
Område: Stockholm( Enskede)
Startår: 2015
Bolag:  Vörtpannan AB
Org. nr: 556934-9912

Ekonomi:
Pris: 2 800 000.
Omsätt:4 300 000. (2021-09-01-2022-08-31)
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra:25 219. ink f-skatt, index. Moms tillkommer.
Kontrakt tom: löpande 3-årigt
Hyresvärd: BRF
Hyresgaranti: Kan komma att begäras.
Ventilation: Godkänd för stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta: 130 knm + 162 kvm bakutrymmen,föråd,kontor, etc
Sittplatser: 48 inne,  ca 50 ute
Alkohol: Ja till 01.00
Bryggeriavtal: Nej
Inventarier: Gott skick
Verksamhet: Restaurang
Tillträde: Efter överenskommelse
Öppetider:

Mån/Sön: Stängt Tis-Tor: 17:00-22:00
Fre-Lör 17:00-23:00

                    

Strax utanför tullarna i södra Stockholm (Enskede) mittemot Tele2Arena hittar ni denna Gastropub, eller som ägarna själva säger, en kvartersrestaurang med fokus på hantverksmässigt framställd mat och dryck som craftöl och naturliga viner.
 
Gästerna utgörs av de många boende i området. Restaurangverksamhet har bedrivits i lokalen sedan 2015 och det finns inga konkurrenter med liknande verksamhet i området, vilket ger en bra tillströmning av gäster från hela området. Med närhet till Tele2 arena finns det ytterligare möjligheter att vid evenemang att öka omsättning av törstiga gäster.
 
Den väldisponerade restauranglokalen med välutrustat och ändamålsmässigt stort kök med kylrum och bakutrymmen utgörs totalt av ca 300 kvm. Restaurangen har en matsal och bar med plats för ca 65 gäster. Till restaurangen hör dessutom en gemytlig uteservering med plats för ca 50 gäster året runt som dessutom ingår i hyran.
 
Alla inventarier är i gott skick och inga ytterligare investeringsbehov föreligger.
Här finns stor potential för nya ägare att öppna upp även för luncher och vid evenemang på Tele2Arena.
Så passa på att förvärva en restaurang med bar i ett  bra läge och hyra och med stor potential.
 
All kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 0707410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Hybrid

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Hybrid


GPS
WGS84: N 59° 17.3003', E 18° 5.3102'
Decimal: 59.2883, 18.0885

Länkar till andra sidor för Hyrbid

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.