företagsmäklare stockholm

Sth logga

Hotell, SPA och festvåning med restaurangkök i Eskilstuna

Pris: 590 000/Bud
 

Läge/Namn:
Namn: Eskilstuna Golden Topfloor Spa & Fest
Adress: Björksgatan 11
Postadress: 632 21 ESKILSTUNA Område: Södermanland
Startår: 2008
Bolag: Eskilstuna Golden Topfloor Spa & Fest Org.nr: Enskild Firma

Ekonomi:
Pris: 590.000/BUD
Omsättn: Ring för info Leasingövertagande: Nej Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 30 146 kr/mån + moms /månad(486kr/kvm/år)
Kontrakt tom: löpande 3-årigt Hyresvärd: Fastighetsbolag Hyresgaranti: Kommer att begäras 
Yta: ca 740 kvm
Inventarier: Upprättas vid tillträde Verksamhet:Vuxenklubb,Festvåning,Hotell
                                                                                                                                                                                                                                       Tillträde:efter överenskommelse

                    

Nuvarande ägare har drivit Hotell, Vuxenklubbverksamhet och festvåningen i 13 år Hotell-verksamheten erbjuder 5 rum varav 4 är dubbelrum och ett är singelrum. Hotellet har ett samlingsrum och ett eget pentry där gästerna själva kan bereda frukost som tillhandahålls av hotellet. Det finns även möjlighet för gästerna att laga sin egen måltid i hotellets kök. Våningsplan1 där hotellverksamet driv är på 150 kvm + personalutrymmen och förråd 125 kvm. Det finns även 3 st lägenheter där två st lägenheter är uthyrda. För mer info om Klubbverksamheten och festvåning kontakta mäklaren Komplett inventarielista kommer att erhållas vid ev. visning.

För mer info om detta objekt kontakta ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg 070-741 00 15

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Hitta till Eskilstuna Golden Topfloor Spa & Fest


GPS
WGS84: N 59° 22.5505', E 16° 29.8756'
Decimal: 59.3758, 16.4979

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Video

 

Varför är detta en bra investering?

- Bra unikt koncept
- Bra lönsanhet
- Bra läge
- Bra personal
- Bra hyra

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.