företagsmäklare stockholm

Sth logga

Kända Bar Kemi/Labbet i centrala Visby!

Pris: 3 500 000 SEK
Mitt i centrala Visby i ett bra vältrafikerat läge ligger denna välbesökta Bar/Restaurang!

Läge/Namn:
Namn:  Bar Kemi/Labbet
Adress:  Hästgatan 3, Mellangatan 15
Postadress: 621 56 Visby
Område:  Centrla Visby, Gotland
Startår:  2019
Bolag: ROTAS I VISBY AB 
Org. nr:  559184-7073

Ekonomi:
Pris: 3 500 000 kr 
Omsättning:  5 829 000 år 2021 netto
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm ev.  AB

Lokal:
Hyra:  55 593 kr/m netto
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Ventilation:  Ja, godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  272 kvm
Sittplatser:  70 inne  24 bar  48 ute
Alkohol: Ja, 02:00 alla dagar
Bryggeriavtal: Nej, Spendrups leverar
Inventarier:  Mycket bra,   2020-2022
Verksamhet:  Bar/Restaurang
Antal anställda: lågsäsong 3-5p högsäsong 14p
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Lör.  11:30-14:00  18:00-02:00
Sön.  Stängt

                    

Bar Kemi/Labbet är inhyst i det gamla apoteket som låg här tidigare på hörnet Hästgatan & Mellangatan. Lokalen som är i 2 plan där det övre planet är cocktailbar och matsal och nedre plan klubb/bar avdelning samt lunchrestaurang., där man serverar goda drinkar till törstiga gäster ända fram till 02:00 alla dagar i veckan under högsäsong till dansant musik. Man har även lunchöppet mån till lördag, där hungriga turister och Visbybor gärna sätter sig på den trevliga uteserveringen med plats för 48 sittande gäster.
 
Bar Kemi/Labbet öppnades 2019 och blev en direkt succé, sen har självklart pandemin påverkat verksamheten men är nu tillbaka i god form för att fortsätta öka den redan goda omsättningen på drygt 5,8 Milj.kr netto till ännu högre nivåer. Alla inventarier är i mycket bra skick och inköpta dom senaste åren, så inga ytterligare investeringar behöver göras av en ny entreprenör. Pass på att förvärva en verksamhet med bra tryck ett bra läge med enorm potential.
 
Den nuvarande ägaren ska hoppa på ett annat stort projekt och vill gärna att tillträde sker nu under våren, vilket även är den bästa tiden för en köpare att hoppa in då Kassaflödet börjar ta fart.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Bar Kemi/Labbet

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Bar Kemi/Labbet


GPS
WGS84: N 57° 38.3354', E 18° 17.5531'
Decimal: 57.6389, 18.2926

Länkar till andra sidor för Bar Kemi/Labbet

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.