företagsmäklare stockholm

Sth logga

Kvarterskrog i Fredhäll med fantastiskt läge!

Pris: 1 790 000 SEK/Bud
Drömkrog med stor uteservering med bra hyra i köpstarka området Fredhäll!

Läge/Namn:
Namn:Ring/Mejla för mer info
Adress: Rålambsvägen 69
Postadress:112 56 Stockholm
Område: Fredhäll 
Bolag:Zaza42 HB
Org.nr:969777-6053

 

Ekonomi:

Pris: 1 790 000 SEK/Bud. 
Omsättn: ca 2.800.000:-
Dagskassa: ca 13-14.000
Startår: 2019
Bryggeri avtal: Åbro
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 20.878:-/ inkl f-skatt, Sophämtning. +Moms
Kontrakt tom: 2022-10-31, löpande 3 år
Hyresvärd: BRF
Hyresgaranti: Kommer att begäras 
Ventilation: Ja, godkänd stek/grill
Fettavskiljare: Ja
Gas: Ja
Yta: 134 kvm.
Sittplatser: Inne 43,Ute 50
Alkohol: Ja,  01.00
Inventarier: Gott skick
Verksamhet: Restaurang/Pizzeria
Tillträde: Efter överenskommelse

                    

En en av Stockholms äldsta kvarterskrogar på Rålambsvägen i Fredhäll är nu till salu. Restaurangen ligger i ett kapitalstark bostads område med närhet till Mälarens böljande vatten. Här har dom boende genom åren njutit av god tilllagad mat och svalkat strupen med god dryck. Nu finns möjlighet för ny krögare att ta över stafettpinnen och förverkliga sin dröm i detta köpstarka område.

Restaurangen är i dag uppdelad i 2 sektioner, en pub-del och en matsal med plats för runt 45 gäster. Här finns en stor omtyckt  uteservering utmed hela fastigheten med plats för ca 50 gäster. Nuvarande ägare har även en ölbar i anslutning till uteserveringen.
Restaurangen är fullt utrustad med bra restaurangmaskiner med god produktionskapacitet. Möbler samt övriga inventarier är  i gott skick och av bra standard. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta driva den nuvarande verksamheten.

Detta är en perfekt verksamhet för en familj eller krögare som önskar arbeta i ett trevligt och lugnt område med både fasta och kapital starka kunder. Detta är en riktigt pärla och bör ses!

All kontakt sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070-7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

loading...

 Dokument Pdf-filer


GPS
WGS84: N 59° 19.8689', E 17° 59.9179'
Decimal: 59.3311, 17.9986

Länkar

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.