företagsmäklare stockholm

Sth logga

Lönsam Pizzeria i köpstarkt område, Bromma!

Pris: 1 650 000 SEK
Populär Pizzeria med fullständiga rättigheter och stans godaste pizzor i köpstarka Äppelviken i Bromma!

Läge/Namn:
Namn: Fat Frank's Pizza & Wine 

Adress: Västerledstorget 3
Postadress: 167 55 Bromma
Område: Bromma
Startår:  2017
Bolag: Frank2 AB
Org. nr:  559066-0840

Ekonomi:
Pris: 1 650 000 Sek
Omsättning: 3 200 000 netto 2020
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform:  Ab eller Inkråm

Lokal:
Hyra: Ca 12 000/Månaden
Hyresvärd:  Privat
Hyresgaranti:  Ja ,kan begäras
Ventilation:  Nej 
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  80kvm 
Sittplatser: 20 Inne
Alkohol: Ja 22:00 alla dagar
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Pizza
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse 

Öppet:
Mån. Stängt  
Tis-Ons 16:30-20:30    
Tors. 16:30-21:00    Fre 16:30-21:30 
Lör 13:00-22:00 Sön 13:00-21:00

                    

Nu finns chansen att förvärva en bra lättarbetad Pizzeria i mycket välbärgat område. Pizzerian som har 20 sittplatser inne i en mysig atmosfär har även sallader på menyn samt egen glass tillverkning som har blivit populärt bland dom kräsna kunderna. Det finns även uteservering som ingår i hyran med plats för uppemot 20 personer. Vissa dagar visas det fotboll och dom dagarna har blivit populära bland dom boende som då gärna slinker in på något gott att äta och ett glas vin & öl.

Inventarierna är fullt funktionsdugliga, så inga ytterliggare investeringar behöver göras av en ny köpare. Så här kommer man tjäna pengar från första dagen med en lätt verksamhet som inte kräver några speciella förkunskaper.

Obs! Namnet "Fat Franks" ingår inte i överlåtelsen. 

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Fat&Franks

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Fat&Franks


GPS
WGS84: N 59° 19.7635', E 17° 58.082'
Decimal: 59.3294, 17.968

Länkar till andra sidor för Fat&Franks

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.