företagsmäklare stockholm

Sth logga

Pölsemannen i Malmö till Salu!

Pris: 290 000 SEK
Bra läge i Stora Coop Forum Stadion

Läge/Namn:
Namn:  Pölsemannen
Adress:  Stadiumgatan 24
Postadress:  Malmö
Område: Handelsplats
Startår:  2018
Bolag:  Enskild firma

Ekonomi:
Pris: 290 000 SEK
Omsättning:   Ca 650 000, (2022)
Dagskassa: 2500–3000 kr
Leasingövertagande:  Kassa
Överlåtelseform:  Inkråm

Lokal:
Hyra: Hyra: 10 489 Kr/Månad. Varmvatten, El, sophantering, parkering, lager och frysplats samt Securitas. Moms tillkommer.
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Yta: ca:  50 kvm
Sittplatser: 14–15
Alkohol: Nej
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Korv, glassförsäljning
Tillträde: Efter överenskommelse


Öppettider:
Mån-Fre  10:00-18:00
Lör 10:00-17:00
Sön 10:00-16:00


                    

Lättskött verksamhet med välkänt snabbmatskedja som är belägen vid huvudentren i Stora Coop Forum Stadion i Malmö, med över 1000 p-platser är nu till försäljning.

Här finns närhet till Fyra skolor, mässan, flera fotbollsplaner, samt ensamrätten till försäljning av snabbmat i området.
Förutom försäljning av Pölsemannens sortiment, så säljs glass och mjukglass. Rörelsen drivs som franchise med en månadsavgift till Pölsemannen. All marknadsföring sker och betalas av Pölsemannen.

Ägaren driver verksamheten ensam och har så gjort under cirka 3 år och säljer nu på grund av tidsbrist. De inventarier och utrustning som ingår i överlåtelsen är av mycket bra standard.
Detta är en väldigt enkel rörelse, med rätt person bakom kassan kan man utan tvekan höja omsättningen.
Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta driva den nuvarande verksamheten från dag ett.
 
Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Pölsemannen

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Pölsemannen


GPS
WGS84: N 55° 34.8097', E 12° 59.4505'
Decimal: 55.5802, 12.9908

Länkar till andra sidor för Pölsemannen

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.