företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurang/Bistro i Vasastan med låg hyra!

Pris: 1.590.000SEK/BUD
Bra läge med uteservering i köpstarka Vasastan !

Läge/Namn:
Namn: Khachapuribar
Adress: Sankt Eriksgatan 108
Postadress:113 31 Stockholm
Område: Vasastan
Startår: 2017 Juni
Bolag: Jajo`s Cresco AB
Org. nr: 559075-8321

Ekonomi:
Pris: 1.590.000/BUD
Omsättn.: Ring/Mejla för info
Bryggeri:Nej
Bryggeriavtal: Nej
Leasingövertagande:Nej
Överlåtelseform: Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra: 11 299:- ink f-skatt, Index, värme. Moms tillkommer.
Hyresvärd: Brf
Hyresgaranti: Ja
Ventilation: Ej stek
Fettavskiljare: Nej
Gas: Nej  
Yta: ca 42 kvm
Sittplatser:inne ca 26, ute ca 50
Alkohol:  Månd-Sönd 11.00-22:00.
Verksamhet: Cafe, sallader,pajer,piroger, pizza och pasta
Tillträde: Efter överenskommelse.

                    

Denna lilla pärla är belägen på mycket bra läge i Vasastan med närhet till tunnelbana och pendeltåg.Den här omtyckta delen Vasastan är det mycket restauranger och caféer, vilket uppskattas av kontorsanställda och boende hyresgäster i området.
Nuvarande ägare har drivit sin verksamhet i lokalen sedan juni 2017 efter påkostnad ombyggnation där man byggt ett övre plan i lokalen.
Restaurangen är välplanerad med  skyltfönster mot vältrafikerade Sank Eriksgatan.Nuvarande ägare stängde under covid för att fokusera på deras andra restauranger.Här finns nu möjlighet för nya entrepenörer att med sitt koncept, ta över denna lilla pärla i hjärtat av Vasastan.


All kontakt sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070-7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Khachapuribar

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Khachapuribar


GPS
WGS84: N 59° 20.6747', E 18° 2.4017'
Decimal: 59.3446, 18.04

Länkar till andra sidor för Khachapuribar

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.