företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurang/Vinbar/Café med uteservering på AAA-läge Östermalm !

Pris: Högstbjudande!
Exklusivt läge på vältrafikerade gågata Grev Turegatan på Östermalm!

Läge/Namn:
Namn: Raw Poké Izakaya
Adress: Grev Turegatan 13
Postadress: 11446 STOCKHOLM Område: Östermalm
Startår: 2020
Bolag : Raw Sallad Sweden AB
Org. nr: 556983-3550

Ekonomi:
Pris: Högstbjudande
Omsättn.: Ring för info Leasingövertagande: Nej Överlåtelseform: Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra: 60.207 kr/månad inkl F-skatt,index. ex moms.
Kontrakt: 31 Dec 2022, därefter 9 månader löpande
Hyresvärd: Fastighetsbolag Hyresgaranti: Ja
Fettavskiljare: Ja
Ventilation: Ej Stek
Sittplatser: inne 45 ute 30
Yta: 82 kvm
Alkohol: Ja 23:30
Inventarier: Mycket gott skick
Verksamhet: Resturang
Tillträde: Efter överrenskommelse

                    

Exklusivt läge på vältrafikerade gågata Grev Turegatan på Östermalm! Restaurangen är belägen i hjärtat på kapitalstarka Östermalm, på bästa läge på Stureplan i centrala city. Lokalen är i mycket gott skick med smakfull inredning och bra exponering mot Grev Turegatan med härlig uteservering året runt. Restaurangen är fullt utrustad med bra maskinpark med bra produktionskapacitet. Möbler och övriga inventarier är av mycket bra kvalitet. Det finns inget behov av utbyte eller andra investerings kostnader för nuvarande verksamhet. Här finns nu möjlighet för ny ägare att skapa magi i ett fantastiskt läge som sällan är ute på marknaden. Område: Eleganta Östermalm är känt för de tjusiga barerna och restaurangerna kring Stureplan. I området finns dessutom många eleganta klädbutiker.

Vänligen respektera säljarens önskemål att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Glenn Rönnberg Mobil: 070-7410015 .
Mail: glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger. Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Raw Poké Izakaya

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Raw Poké Izakaya


GPS
WGS84: N 59° 20.168', E 18° 4.5471'
Decimal: 59.3361, 18.0758

Länkar till andra sidor för Raw Poké Izakaya

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.