företagsmäklare stockholm

Sth logga

Omtyckt Restaurang i bra område,City/Vasastan!

Pris: 1 425 000 SEK
Restaurang i bra område med bra hyra, City.

Läge/Namn:
Namn:  Aroti Indisk Restaurang
Adress:  Wallingatan 40
Postadress: 111 24 Stockholm
Område: Vasastan/Norrmalm
Startår:  2012
Bolag:  Kornofoli Masala AB
Org. nr: 556970-1658

Ekonomi:
Pris: 1 425 000
Omsättning:  Ring/Mejla
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 20 700:- inkl index,f-skatt. Moms tillkommer.
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti:  Kan komma att begäras
Ventilation:  Ja
Fettavskiljare: Ja
Gas: Ja (Gasolskåp)
Yta: ca:  95 kvm + lager 15 kvm
Sittplatser: inne ca 40-45. Ute ca 8
Alkohol:   Nej. går att söka
Inventarier:  gott skick
Verksamhet: Indisk Restaurang
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån-Fre 10:30-22:00
Sön-Lör  12:00–22:00

                    

Köket är bra planerat med gott om förrådsutrymmen, full utrustat och inga extra kostnader för att kunna driva det från dag ett.
Idag serveras det Indiska rätter. Här finns naturligtvis möjligheter att byta koncept.Det går även att ansöka om Alkoholtillstånd för att öka omsättningen.Restauranglokalen har ett bra läge, ett stenkast ifrån Tegnérlunden och Norra Bantorget med trevliga restauranger och caféer.Inom gångavstånd når man områden som Drottninggatan, Hötorget med shopping, biografer, caféer, nattklubbar och saluhall.

Vid Norra Bantorget finns hotell, restauranger, barer och butiker. Utmärkta kommunikationer med endast några minuters promenad till T-centralen och Arlanda Express.
 
All kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Aroti

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Aroti


GPS
WGS84: N 59° 20.174', E 18° 3.1352'
Decimal: 59.3362, 18.0523

Länkar till andra sidor för Aroti

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.