företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurangpärla i Stockholms skärgård,Ljusterö!

Pris: 1 490 000 SEK
Passa på att ta över en fräscht renoverad restaurang i bästa läge på  den största ön i Stockholms skärgård!

Läge/Namn:
Namn:  Restaurang Feliz
Adress:  Långsjöängen 
Postadress:  184 95 Ljusterö
Område: Ljusterö
Startår:  2021
Bolag:  Restaurang Feliz AB
Org. nr:  556773-5179

Ekonomi:
Pris:   1 490 000 Kr
Omsättning:  Ring/Mejla
Leasingövertagande:  Kassa
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra:  21 454 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation:   Godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Ja
Yta: ca:  223 kvm inne 160 kvm altan
Sittplatser: 70 inne 75 ute
Alkohol: Ja
Bryggeriavtal: Carlsberg
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Lunch/ A la carte
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
STÄNGT   

                    

Vi har fått den stora äran att förmedla en riktig fin restaurang på Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun med 2 000 året runt boende. På sommar halvåret ökar befolkningen till över 40 000 så det finns en enorm potential i restaurangen som är belägen i Ljusterö centrum där dom flesta som kommer till ön stannar till och handlar i ett strategiskt läge nära färjeläget.

Ljusterö är den största ön i Stockholms skärgård. Restaurangen är smakfullt inredd och fullt utrustad med bra maskinpark med hög produktionskapacitet. Möbler och övriga inventarier är av bra standard. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta den nuvarande verksamheten. Den stora matsalen rymmer upp till 70 sittande gäster och den stora uteserveringen har plats för 75 personer i en trevlig miljö.

Här passar dom flesta koncepten som exempelvis Hamburgare, Pizza, Thai, Indiskt eller varför inte traditionell Svensk Husman.
Så passa på att förvärva en unik verksamhet i naturskön miljö vid östersjön med stor potential. Vill man åka över till Ljusterö med bil så går det bra med bilfärjan från Östanå (utan kostnad). Färjan tar ca 5 minuter och går frekvent.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Feliz

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Feliz


GPS
WGS84: N 59° 31.4167', E 18° 36.6102'
Decimal: 59.5236, 18.6102

Länkar till andra sidor för Feliz

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.