företagsmäklare stockholm

Sth logga

Sibylla-Restaurang Eskilstuna till Salu !

Pris: 2 790 000 SEK/BUD
Populär snabbmat-restaurang med starkt varumärke !

Läge/Namn:
Namn: Sibylla Folkesta
Adress:  Folkestaleden 40, 
Område: 635 10 Eskilstuna
Startår:  2017
Bolag:  GS Fastfood AB
Org.nr: 556938-1600

Ekonomi:
Pris: 2.790.000:-/BUD
Omsättning: 5.200.000:- 
Överlåtelseform: Inkråm eller AB 

Lokal:
Hyra:  47.333 inkl f-skatt. Moms tillkommer.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti:Kan komma att begäras.
Ventilation:  Uv-Ozon
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca: 165kvm
Sittplatser: 45 inne 65 ute
Alkohol: Nej
Inventarier: Mycket bra skick
Verksamhet: Sibylla-Restaurang
Tillträde: Efter överrenskommelse 
Öppet:
Mån - Fred 11:00-19.30
Lörd - Sönd 11.00-19.00
   

                    

Välkända Sibylla med en av Sveriges starkaste varumärken är nu till salu i Eskilstuna. Restaurangen ligger nära motorväg E20
avfart Folkesta handelsplats. En Sibylla som välkomnar sina gäster med god och nylagad mat och ett personligt bemötande i en familjär atmosfär. Restaurangen är fullt utrustad med bra maskinpark och produktionskapacitet. Möbler och övriga inventarier är av bra standard. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta den nuvarande verksamheten.
Nu finns en unik möjlighet för en hungrig entrepenör att förvärva Eskilstunas enda Sibylla-Restaurang i ett trevlig och expansiv
handelsplats med stor utvecklingspotential.
Observera att verksamheten är en Sibylla rörelse och måste så förbli med nya ägare.

All kontakt sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070-7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.seBehöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Sibylla Folkesta

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Sibylla Folkesta


GPS
WGS84: N 59° 24.1213', E 16° 25.5846'
Decimal: 59.402, 16.4264

Länkar till andra sidor för Sibylla Folkesta

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.