företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stor restaurang anläggning strategiskt läge, City!

Pris: 6 700 000 SEK
850kvm stor lönsam restaurang anläggning som egentligen är 3 rest. med olika koncept, Norrmalm/Vasastan!

Läge/Namn:
Namn: Vinmakaren
Adress: Regeringsgatan 111A
Postadress: 111 39 Stockholm
Område: City
Bolag: vin&mat gruppen Regeringsgatan AB

Org. nr: 556931-1045

Ekonomi:
Pris: 6 700 000 kr
Omsättning: 15 452 000 kr netto år
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Aktiebolag

Lokal:
Hyra: 112 000 kr/m netto
Hyresvärd: Privat
Hyresgaranti: Ja, kommer att begäras 
Ventilation: Ja godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Ja
Yta: ca: 850 kvm  
Sittplatser: 190 inne 40 ute
Alkohol: Ja
Inventarier: Bra skick  
Verksamhet: Pub, Vin-öl Restaurang
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Måndag: 16:00 - 21:00
Tisdag:    16:00 - 21:30
Onsdag - Lördag: 16:00 - 22:30
Söndag: Stängt

                    

En 850 kvm stor restauranganläggning som egentligen är 3 restauranger med olika koncept (pub, vinbar och restaurang) i ett bra läge finns nu tillgänglig för förvärv för den som söker obegränsade möjligheter för restaurangdrift. Med begränsade öppettider har man ändå nått en betydlig omsättning på drygt 15 Milj. kr netto det senaste året.
 
Lokalen är uppdelad i 3 olika serveringsytor där man kan ha olika koncept från samma välplanerade stora kök som är fullt utrustad med alla inventarier i gott skick som krävs för att driva en restaurang av denna kaliber. Lokalen kan även användas för kickoff, konferens, företagsmiddagar m.m. i en uppskattad miljö.

Passa på att förvärva en unik stor restaurang med enorm potential i ett bra läge där man även kan sätta sitt eget koncept.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
 All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Vinmakaren

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Vinmakaren


GPS
WGS84: N 59° 20.4298', E 18° 3.9209'
Decimal: 59.3405, 18.0653

Länkar till andra sidor för Vinmakaren

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.