företagsmäklare stockholm

Sth logga

Storslagna lönsamma Kumla Herrgård , Tyresö!

Pris: 2 950 000 SEK
Populär Herrgård i Tyresö med god lönsamhet!

Läge/Namn:
Namn:  Kumla Herrgård
Adress:  Kumla allé 47
Postadress:  135 53 Tyresö
Område: Tyresö
Startår:  2013
Bolag:  Kumla Herrgård AB
Org. nr:  556936-6684

Ekonomi:
Pris: 2 950 000 SEK  
Omsättning: 7.200.000 Kr 2019
Leasingövertagande:  Kassa
Överlåtelseform: Inkråm eller AB

Lokal:
Hyra:  31 754 kr/m netto 
Hyresvärd: Tyresö Kommun  
Hyresgaranti:  Kan begäras
Ventilation:   Ja svartplåt
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca: 500 kvm 
Sittplatser: 90+40
Alkohol: Ja 02:00
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: luncher, konferens, festvåning
Spel: Nej
Tillträde:Efter överrenskommelse 

Öppet:
Mån.-Fre 11:00-14:00  
Lör.  Stängt
Sön.  Stängt 
Varierade öppet tider pga corona  

                    

Magnifika Kumla är en herrgård i Tyresö socken, belägen i slutet av Kumla allé på en halvö i Drevviken i Tyresö kommun Stockholms län. Gården har rötter tillbaka till medeltiden och är stamfastighet för stora delar av dagens västra Tyresö och söker nu nya entreprenörer som kan ta över den redan bra lönsamma rörelsen och utveckla verksamheten då det finn en enorm potential att utgå ifrån.
 
Verksamheten består av luncher och konferenser på vardagar och festvånings verksamhet under helgerna (Självklart har den pågående Pandemin gjort att konferens och festvånings verksamheten har gått på sparlåga senaste året). Det finns redan nu många förfrågningar på bokningar till våren och sommaren som kan tas över av en ny entreprenör och tjäna bra pengar på.
 
Lokalen har 3 våningsplan, som man kan separera och hålla olika evenemang på gång samtidigt. Alla inventarier och köksutrustning är i mycket bra skick och här behöver man inte investera i något inom den närmaste framtiden utan bara fokusera på att ta hand om gamla och nya kunder och ge dom bra service för att få en lönsam rörelse att generera bra vinster en lång tid framöver.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Kumla Herrgård

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Kumla Herrgård


GPS
WGS84: N 59° 12.9997', E 18° 11.5433'
Decimal: 59.2167, 18.1924

Länkar till andra sidor för Kumla Herrgård

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.