företagsmäklare stockholm

Sth logga

Trevlig kvarters Pizzeria bra hyra, Sundbyberg!

Pris: 1 290 000 SEK
En lättskött utvecklingsbar pizzeria i bra område i Sundbyberg med bra hyra!

Läge/Namn:
Namn:  Gando
Adress: Fredsgatan 11 
Postadress:  172 33
Område: Sundbyberg
Bolag:  Hörna Husman AB
Org. nr:  559217-5482

Ekonomi:
Pris: 1 290 000 Sek
Omsättning: 2 300 000 Sek Netto
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm eller AB

Lokal:
Hyra: 11 107 Kr/mån Netto 
Hyresvärd:  BRF
Hyresgaranti: Ja,kan begäras
Ventilation:  Ja godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  75 Kvm
Sittplatser: 20 inne 12 ute
Alkohol: Nej, Kan sökas
Bryggeriavtal: Nej
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Pizzeria
Spel: Nej
Tillträde: Efter överrenskommelse

Öppet:
Mån-Fre 10:00-21:00

Lör-Sön 11:00-21:00  

På Fredsgatan 11 i Sundbyberg hittar du denna fina pizzeria med låg hyra i ett bra läge. Gando som pizzerian heter idag är nyrenoverad och är i toppskick. Pizzerian indelas i två plan på första planet är själva köket samt serveringsytan och på andra är det prepp kök med förvaring samt omklädningsrum. Det finns även en uteservering som man får plats ca 12 gäster. Markiserna är helt nya och är el styrda.

Idag serveras Persiska pizzor samt kebab och sandwiches.Hyran ligger på 11 107 Sek/mån netto som är väldigt bra för denna lokal, det finns även möjllighet att  hyra en parkeringsplats för 1100 Sek/mån om man har behov av det.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Gando

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Gando


GPS
WGS84: N 59° 21.9442', E 17° 57.7962'
Decimal: 59.3657, 17.9633

Länkar till andra sidor för Gando

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.