företagsmäklare stockholm

Sth logga

Välbesökt PUB/Kvarterskrog i Bollnäs!

Pris: 290 000 SEK/BUD
Bra cityläge med omtyckt uteservering året runt!

Läge/Namn:
Namn: City Krogen
Adress: Brogatan 4
Postadress: 821 43 BOLLNÄS
Område: Bollnäs
Startår: 1992 ca 40år
Bolag:  Escobar & Kök AB
Org. nr: 556970–8190

Ekonomi:
Pris: 290 000 kr
Omsätt: 1 900 000: - (2021)
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra:28 489: - / F-skatt ingår. Moms tillkommer.
Kontrakt tom: 2024-12-31 löpande 3-år
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Kan komma att begäras.
Ventilation: Godkänd för stek
Fettavskiljare: Nej
Gas: Nej
Spel: Svenska spel 3 maskiner
Yta: 200 kvm
Sittplatser: 70 inne 35 ute
Alkohol: Ja
Bryggeriavtal: Nej
Inventarier: Gott skick
Verksamhet: Restaurang /PUB
Tillträde: Efter överenskommelse


Öppetider
Mån-Tor 11:00-22:00 Fre: 11:00-01:00 Lör: 12:00-01:00 Sön: 12:00-22:00

                    

Citykrogen är belägen centralt i Bollnäs med ca 250–300 meters gångavstånd från Bollnäs centrum och till nyinvigda bandy-arenan 2022 med plats för 3500 besökare. Gästerna utgörs av de många boende personerna i området. Restaurangverksamhet har bedrivits i lokalen i ca 40 år och det finns inga konkurrenter med liknande verksamhet i området. Den väldisponerade restauranglokalen utgörs av ca 200 kvm. Restaurangen har en matsal med plats för ca 70 gäster. Till restaurangen hör dessutom en gemytlig uteservering med plats för ca 35 gäster året runt som går att glasa in.
 
Restaurangen är fullt utrustad med en bra maskinpark och produktionskapacitet. Möbler och övriga inventarier är av bra standard. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta den nuvarande verksamheten. Här finns naturligtvis möjlighet för nya ägare att byta koncept. I dag serveras det pizza, kebab och pasta och alkoholhaltiga drycker till 01.00 på helgerna.
 
I det direkt angränsande området finns inte konkurrerande restaurangverksamhet med samma inriktning, vilket ger en bra tillströmning av gäster från hela området till restaurangen. Kunderna består främst av de som bor i närområdet.
 
All kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 0707410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder City Krogen

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till City Krogen


GPS
WGS84: N 61° 20.9375', E 16° 23.6138'
Decimal: 61.349, 16.3936

Länkar till andra sidor för City Krogen

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.