företagsmäklare stockholm

Sth logga

Anrika konditori & café Sturekatten, Östermalm!

Pris: 6 500 000 SEK
Unik möjlighet att förvärva kanske Sveriges mest berömda café på fashionabla Östermalm!

Läge/Namn:
Namn: Sturekatten
Adress: Riddargatan 4
Postadress: 114 35 Stockholm
Område: Östermalm 
Startår: 10 år nuvarande ägare  
Bolag: Sturekatten AB
Org. nr: 556509-5162 

Ekonomi:
Pris: 6 500 000 SEK 
Omsättning: 7 200 000 SEK  netto Obs! stängt 4 månader   2019
Leasingövertagande: 2 500 000 SEK (Dras ifrån priset)
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra:  94 300 SEK/m netto inkl. Index+fastskatt
Hyresvärd: Privat
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Ventilation: Ej, godkänd stek   
Fettavskiljare:  Ja
Yta: ca: 350 - 400 kvm , ej uppmätt
Sittplatser: 150 inne 30 Atrium
Alkohol: Ja
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Konditori & café med luncher
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre  9:00 - 19:00 
Lör.  9:00 - 18:00  
Sön.  10:00 - 18:00  

                    

Sturekatten är ett mysigt och hemtrevligt café som har anor ända från 1700-talet. Cafét är i tre plan: brödbod i bottenplanet och café i våningarna ovanför. Det finns också en uteservering på gården sommartid. Det är en personligt präglad miljö som en gång var ett privat hem. Anna Skog och hennes syster Hildegard flyttade in år 1941. Många av möblerna som finns på Sturekatten idag har varit systrarnas. Möblerna är i olika stilarter, bland annat Karl Johansstil och nyrokoko. Sådant som prydnadssaker, virkade dukar och äldre målningar bidrar till att skapa atmosfär av ett borgerligt hem från tidigt 1900-tal.

Caféet erbjuder på ett stort utbud av egentillverkade olika tårtor och bakelser, pajer, konditoribitar, bullar och wienerbröd, varma och kalla mackor samt luncher. Allt som ett bra café skall erbjuda. Under sommaren kan man sitta på den härliga uteserveringen.

Cafét har renoverats varsamt under 2019 och har då varit stängt under 4a månader. 

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Sturekatten

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Sturekatten


GPS
WGS84: N 59° 20.0865', E 18° 4.4904'
Decimal: 59.3348, 18.0748

Länkar till andra sidor för Sturekatten

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.