företagsmäklare stockholm

Sth logga

Lönsam Poké Bar i Mall of Scandinavia!

Pris: 3 190 000 SEK
Ett mycket bra läge på stjärntorget i Mall of Scandinavia

Läge/Namn:
Namn: Raw Poké 
Adress: Mall of Scandinavia (Stjärntorget) 
Postadress: 11446 STOCKHOLM
Område: Solna
Startår: 2021
Bolag :  Raw Sallad Sweden AB
Org. nr: 556983-3550

Ekonomi:
Pris: 3.190.000 /Bud
Omsättn.: Ring för info
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra: 57.805 kr/månad. Moms tillkommer.
Kontrakt: 30 Nov 2026 därefter 3 år löpande.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja 
Yta: 48 kvm
Sittplatser: ca 25-30
Alkohol: Godkänd för servering
Inventarier: Gott skick
Verksamhet: Bowls & sushi 
Tillträde: Efter överenskommelse

Helgfri måndag till fredag kl. 10.00 – 21.00
Lördag och dag före helgdag kl. 10.00 – 21.00
Söndag och helgdag kl. 10.00 – 21.00

                    

På ett mycket bra läge på stjärntorget i Mall of Scandinavia finner ni denna trevliga Pokébowls bar.
Enheten ligger mitt i en av de vältrafikerade gångarna, vilket ger bra exponeringsmöjlighet och många drop in gäster.
Raw Poké, en oas av friskt, fräscht och färskt! Hos Raw Poké hittar du spännande Pokébowls,som ursprungligen kommer från Hawaii. Här kan du antingen välja en färdigkomponerad Pokébowl eller kombinera din egen måltid med hälsosamma ingredienser såsom grönkål, avokado, tonfisk, tofu och mango. På menyn hittar du även ett urval av uppfräschande smoothies och färskpressade juicer fyllda med vitaminer och mineraler. Lokalen har en helt öppen planlösning med serveringsdisk med sittplatser och ståplatser runt om. Enkel tillgänglighet både för personal och gäster. Med nuvarande möblering så har man ca 25-30 platser. Här finns möjlighet att utöka öppettider och servera alkohol för att öka omsättningen. Här finns även serveringstillstånd för öl och vin.
Till verksamheten finns även ett förråd.

Mall of Scandinavia har hela 224 butiker och restauranger, och är norra Skandinaviens största centrum.
Runt centrumet ligger flera stora huvudkontor med flera tusen anställda. Här finns även Friends Arena
som vid evenemang fyller denna galleria med hungriga och törstiga kunder.

Här finns nu möjlighet för ny ägare att ta över och utveckla detta lönsamma koncept och verksamhet.

All kontakt sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 0707- 41 00 15
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder  Raw Poké 

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till  Raw Poké 


GPS
WGS84: N 59° 22.1332', E 18° 0.378'
Decimal: 59.3689, 18.0063

Länkar till andra sidor för  Raw Poké 

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.