företagsmäklare stockholm

Sth logga

Omtyck mysigt Café i Älta!

Pris: 390 000 SEK
Café i Älta Centrum med förmånlig hyra.

Läge/Namn:
Namn: Café Söta Drömmar
Adress: Ältavägen 202
Postadress:138 30 Älta
Område: Nacka/Tyresö
Startår: 2015
Bolag: Zegra AB
Org. nr: 556996–3431

Ekonomi:
Pris:   390 000 SEK
Omsättning:  626 468 (2022)
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra:  7 302. El ingår. Moms tillkommer.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Kommer att begäras.
Ventilation: Ej stek
Fettavskiljare: Nej, (finns i huset)
Yta: ca: 141kvm
Sittplatser: Inne 23, Ute ca 20.
Alkohol: Nej
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Café, Konditori
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppettider:
Mån-Fre 10:00-17:00
Lör 10:00-15:00
Sön STÄNGT

Café Söta Drömmar som är det enda caféet i området ligger beläget i Älta Centrum med egen ingång från det centrala utomhustorget, samt en liten uteservering på ca 20 platser.Lokalen är bra planerad med stora skyltfönster med bra ljusinsläpp.Nuvarande ägare har bedrivit verksamheten i 8 år men caféverksamheten har funnits i Centrumet i ca 15år.Här finns ett mycket varierat kundklientel. Gästen som vill köpa frukost på väg till arbetet, Senioren som vill kvart i tre-fika, ungdomen som vill byta miljö under en håltimme eller lunchrast, föräldralediga på barnvagnspromenad, arbetaren som jobbar hemifrån men vill äta lunch ute samt alla härliga barnfamiljer som vill eftermiddagsfika.

Mötena är många och varierande på en dag vilket gör verksamheten levande och arbetsdagen ombytlig och stimulerande för cafépersonalen.Det finns även ett långt samarbete med Ältas föreningsliv där man levererat allt ifrån frukost, lunch och fika till olika möten och sammankomster. Älta Centrum har även en väl fungerande företagarförening där man tillsammans med hyresvärden anordnar flera evenemang över året.
 
Cafét är fullt utrustad med mycket bra utrustning med god produktionskapacitet. Möbler samt övriga inventarier är i mycket gott skick och av bra standard. Här finns även gott om bakutrymmen. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta driva caféverksamheten

I direkt anslutning till centrumområdet finns såväl hyresrätter, bostadsrätter, radhus och villor samt 2 skolor och 2 förskolor. Även Busstrafik till Stockholm, Tyresö och övriga Nacka finns här.Älta växer och idag bygger man för ett ännu större centrumområde med över 1000 nya bostäder.Älta är stället med den unika kombinationen småstadskänsla men endast 15 minuter till Stockholm.
Nu finns möjlighet för ny ägare att ta över detta mysiga café som är den naturliga mötesplatsen för stora som små Ältabor och med en riktig bra förmånlig hyra.

Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se 


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Café Söta Drömmar

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Café Söta Drömmar


GPS
WGS84: N 59° 15.3637', E 18° 10.6358'
Decimal: 59.2561, 18.1773

Länkar till andra sidor för Café Söta Drömmar

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.