företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stockholms Företagsmäklare - Skönhetssalonger & Frisörsalonger till salu

Välplanerad verksamhetslokal, Södermalm!

Pris: 220.000kr
Salong även lämplig för annan verksamhet på 76 kvm i bra läge på Timmermansgtan, Södermalm!

Informaion 

Namn: Beauty Box
Adress: Timmermansgatan 24
Postadress: 118 55 Stockholm
Hyra: ca 18 630 kr/månad inkl F-skatt
Hyresgaranti: Kan komma att begäras
Yta: ca 76 kvm
Hyresavtal: Löpande 3-årigt
Tillträde: Omgående
Område: Södermalm Stockholm
Pris:  220.000 /Bud

Denna verksamhetslokal erbjuder 76 mycket välplanerade kvadratmeter, stora fönster och ett härligt ljusinsläpp. Lokalen är belägen med närhet till mysiga restauranger och caféer. Gångavstånd till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Lokalen har klinkergolv med 2 rum och pentrykök samt lagerrum. Här finns WC med dusch och golvbrunn. Lokalen är genomgående i bra skick, med klinkergolv och ljusa väggar. Hyresvärden godkänner inte mat eller café i lokalen I dag driver hyresgästen en skönhetssalong.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Obs! Ingen verksamhet bedivs i lokalen för nuvarande. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Massage&Akupunktur salong, Cityläge!

Pris: 240.000kr
Praktik, Salong,Verksamhetslokal, T-Centralen i mycket bra läge vid Drottninggatan, Stockholm City!.

Läge/Namn:
Namn:YIHE Massage & Akupunkturklinik
Adress: Herkulesgatan 26
Postadress:111 52 Stockholm
Område: Stockholm City
Startår: 2012 (Nuvarande ägare i 1 år)
Hemsida:www.akupunkturcentral.se
Antal anställda: 2
Bolag: Handelsbolag
Org.nr: 969760-5724

Ekonomi:
Pris :240.000 kr
Omsättn: 4000-5000/dag
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: inkråm

Lokal:
Bashyra: 15.500:-. moms tillkommer.
Kontrakt tom:2021-10-31
Hyresvärd: BRF
Hyresgaranti: 6 månader
Yta: 62
Verksamhet: Praktik, Massage , Akupunktur Salong
Tillträde: snarast
 
Öppet:

måndag  10-19
tisdag  10-19
onsdag  10-19
torsdag 10-19
fredag  10-19
lördag  10-16
söndag  Stängt

Med endast 2 minuters gångväg från T-Centralen ligger denna lokal med stora skyltfönster i hjärtat av Stockholm puls. Med ca 40 meter från Sveriges mest trafikerade gågata finns här allt man kan tänka sig av restauranger cafeer och butiker. Idag så drivs versamheten i form av pedikyr, akupunktur och fotvård, med många återkommande stamkunder. Gå gärna in på deras hemsida för mer info om nuvarande verksamhet.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Stockholms Företagsmäklare - Skönhetsalonger & Frisörsalonger till salu
Stockholms Företagsmäklare - Skönhetsalonger & Frisörsalonger till salu

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.

  • Under:  ” FÖRETAG TILL SALU ” Hittar ni undermenyerna ” Bar & Pub till salu ” , ” Restauranger till salu ” Salladsbarer & Cafer till salu ”, ” Kontor & lokaler till salu ”, ” Vandrarhem & Hotell till salu ”, ” Sålda företag & Rörelser ”                                                                                                                                                              Under: ” TJÄNSTER ” Hittar ni undermenyerna ” Sälja restaurang ” , ” Sälja företag & rörelse ” , ” köpa företag & rörelse ” , ”  Företagsvärdering - värdering företag & Rörelser ” , ” Köpa Lagerbolag ”                                                                                                                                                                                                                   Under: ” OM OSS ” Hittar ni undermenyerna ” Vår målsättning ” , ” Vad kan vi göra för dig? "