företagsmäklare stockholm

Sth logga

Walhöll Brygghus Öl-Bryggeri till Salu!

Pris: 490.000SEK/BUD
Hantverksbryggeri med nordiska mytologin som tema

Läge/Namn:
Namn: Walhöll Brygghus
Adress: Sörängsvägen 10,
Postadress: 777 60 Söderbärke.
Område: Smedjebacken/Dalarna
Startår: 2015
Bolag :  Aktiebolag
Org. nr:  556852-6353
 
Ekonomi:
Pris: 490.000SEK/BUD
Omsättning.: 465.000  kr/netto år
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

                    

Ett Bryggeri med mycket goda utvecklingsmöjligheter och ett bra koncept finns nu till salu. I dagsläget behövs ett större bryggverk för att hinna med den stora efterfrågan. Idag håller bryggeriet till i Dalarna men kan med fördel flyttas till annan ort.
Idag finns 9 sorter på 12 systembolag i TSLS[1]-sortimentet Tillfälligt sortiment lokalt och småskaligt (TSLS). De ligger även under LES[2] och kan beställas till alla systembolag och ombud styckevis.. Bryggeriet har även 3 sorters folköl och en populär lättöl.

TSLS utvärderas en gång om året. Man började 2015 med att tilldelas ett systembolag till fyra första sorterna. 2016 lanserades ytterligare tre sorter, tilldelades ett systembolag. Vid varje utvärdering har man fått tilldelat ytterligare systembolag. Försäljningsvolym mot Systembolaget under 2020 var 8 500 liter.
 
·       Ask (American Pale Ale), lansering augusti 2015. Nu 6 systembolag: Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg, Ludvika, Smedjebacken och Säter.
·       Embla (American Pale Ale), lansering augusti 2015. Nu sju systembolag: Kopparberg, Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg, Borlänge (Norra Backa), Ludvika och Smedjebacken.
·       Valkyria (California Common), lansering augusti 2015. Nu tre systembolag: Fagersta, Borlänge (Norra Backa) och Smedjebacken.
·       Balder (Patersbier), lansering september 2015. Nu sex systembolag: Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg, Borlänge (Norra Backa), Ludvika och Smedjebacken.
·       Ragnarök (Mild rökporter), lansering Mars 2016. Nu sju systembolag. Fagersta, Norberg, Borlänge (Norra Backa) Borlänge (Centrum), Avesta, Ludvika och Smedjebacken.
·       Freja (Chocolate Stout), lansering mars 2016. Nu sju systembolag: Fagersta, Surahammar, Borlänge (Norra Backa, Borlänge (Centrum), Avesta, Ludvika och Smedjebacken.
·       Hugin & Munin (Black IPA), lansering november 2017. Nu fem systembolag: Borlänge (Norra Backa), Hedemora, Ludvika, Smedjebacken och Säter. Utvärdering pågår.
·       Ursds Brunn (Amber Ale) 750 ml, lansering mars 2016. Om lansering juni 2021, glutenfri. Vi hade problemmed leverans av stora flaskor, därav ett uppehåll. Vid ny lansering hamnade den på sju systembolag: Fagersta, Borlänge (Norra Backa), Borlänge (Centrum), Avesta, Ludvika, Smedjebacken och Surahammar.
·       Birka Tranjuter (Övrig syrlig öl – utan humle) med björklöv och tranbär som smakgivare, tillverkades först Till Birka Vikingabyn på Björkö. Lanseras tillfälligt över sommaren (maj – september). Detta år lanserades den på sju systembolag: Fagersta, Borlänge (Norra Backa), Borlänge (Centrum), Avesta, Ludvika, Smedjebacken och Surahammar.
Alla öl distribueras även till depåer i Örebro, Stockholm och Sundsvall. Som distributör använder man sig av JF Hillebrand och Swedbeer som handelsplattform. Tack vare det klarade man Coronakrisen så bra att man kunde ta emot beställningar över hela landet.
 
I dag finns provsmakningstillstånd och som man valt att erbjuda mat till pubkvällarna. Utrymme för pub och uteservering samt ett litet tillagningskök finns.

Man tar även emot bokningar för öl provningar. Då man har nordisk mytologi som tema på ölsortimentet så blir dessa provningar lite storytelling.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       

Fler bilderWalhöll Brygghus

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Walhöll Brygghus


GPS
WGS84: N 60° 4.3543', E 15° 34.8878'
Decimal: 60.0726, 15.5815

Länkar till andra sidor för Walhöll Brygghus

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Video

 

Varför är detta en bra investering?

- Bra unikt koncept
- Bra lönsanhet
- Bra läge
- Bra personal
- Bra hyra

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.