företagsmäklare stockholm

Sth logga

Välkommen till Svensk Företagsförsäljning -
 Företagsförmedling för alla branscher i hela Sverige


Du är expert på din verksamhet, vi är experter på hur man säljer det.

Grunden i all försäljning är kunskap om det man säljer. Att då utesluta den som kan mest om verksamheten tycker vi inte är den bästa lösningen. 

Vi tror på en rättvis och rimlig betalningsmodell. Hos oss betalar man en uppstartsavgift på 9.900 kr och sedan ett fast arvode på 25.000kr när verksamheten är såld.

Med vår affärsidé blir både säljare och köpare vinnare eftersom  endast en liten del av den totala köpeskillingen är kostnaden för försäljningen som annars brukar ligga mellan 5-10% av köpeskillingen med en traditionell Företagsmäklare.

Blir verksamheten inte såld betalar du inte något arvode utöver uppstartsavgiften.

loading...

Välkommen!
Stockholms Företagsmäklare AB är det bästa valet för dig när du söker en seriös aktör för företagsförmedling i Stockholm. Vi är specialiserade på försäljning och värdering  av restaurang rörelser i Stockholm. Vi  kan med stolthet påstå att vi är idag den ledande restaurangmäklaren i Stockholm. Vi tycker att det är lika självklart att anlita en specialiserad företagsmäklare & företagsförmedling byrå som det är att anlita en specialiserad läkare för att nå bästa resultatet. 

Med stor ansvarskänsla,lyhördhet och fullt personligt engagemang gentemot våra uppdragsgivare skapar vi tillsammans fram en form för företagsförmedlingen där uppdragsgivaren har full insyn i förmedlings processen av sin rörelse.

Att anlita Stockholms Företagsmäklare AB ska kännas tryggt för både säljare och köpare. Med lång erfarenhet från företagande och genomförda företagsöverlåtelser så besitter Stockholms Företagsmäklare AB idag en kompetens om hur man på bästa möjliga sätt och med rätt pris får en företagsöverlåtelse till stånd där både säljaren och köparen blir vinnare i en företagsförmedling.

Stockholms Företagsmäklare AB samarbetar med en rad olika samarbetspartners för att ha en bred kompetens i allt vi företar oss. Med vårt stora kontaktnät, kundregister , erfarenhet av företagsförmedling och aktiva marknadsföring hittar vi potentiella köpare till din rörelse omgående.

Om ni anlitar oss och våra tjänster, får ni också kunskap, erfarenhet, kontaktnät och trygghet genom hela företagsförmedlingen på köpet.

Be gärna om referenser och titta på tidigare företagsförmedlingar som Stockholms Företagsmäklare AB har genomfört. Men lita också på magkänslan – förtroende är viktigt när du ska anlita din Mäklare.

Stockholms Företagsmäklare AB är även behjälpliga med att upprätta juridisk hållbara överlåtels / köpeavtal för både inkråm och bolagsöverlåtelser samt värdera er verksamhet om ni redan har en köpare eller få er verksamhet värderad till rätt marknadsvärde.

Stockholms Företagsmäklare AB när du söker företagsmäklare & företagsförmedling  Stockholm.

Stockholms Företagsmäklare - Företagsförmedling sälja restaurang Stockholm

Anmälan Nyhetsbrev angående nya objekt!

Prenumerera på Stockholms Företagsmäklare AB´s nyhetsbrev och ta del av alla nyinkomna restaurang rörelser som vi på på Stockholms Företagsmäklare AB får in för förmedling före alla andra.

Företagsförmedling Stockholm av professionella Företagsmäklare
Företagsförmedling Stockholm av professionella Företagsmäklare

Kontakta Stockholms Företagsmäklare, Stockholms bästa Företagsförmedling:
Mail: Info@stockholmsforetagsmaklare.se
Tel växel: 08-599 970 90

Lasse Heino - Ägare/Vd  Företagsmäklare
Tel:   072-962 57 09
Mail: lasse@stockholmsforetagsmaklare.se
---------------------------------------------------

 


 

Följ Stockholms Företagsmäklare´s Företagsförmedling på nedan medier & portaler!

företagsförmedlare stockholm

Blocket är idag Sveriges i särklass största Säljsida alla kategorier Stockholms Företags mäklare har en egen Butik på Blocket   där vi marknadsför alla Objekten . 

Stockholms Företagsmäklare / Företagsförmedling på Blocket.

Följ Stockholms Företagsmäklare / Företagsförmedling på Instagram.

Följ Stockholms Företagsmäklare / Företagsförmedling  på Facebook

Bolagsplatsen är Sveriges största portal för företagsförmedling. 

Restaurang Mäklare Stockholm - Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm orienterad Företagsförmedling som är specialiserad på Företagsförmedling av restaurang rörelser i Stockholms kommun och län.  Att sälja en restaurang eller ett café är en komplicerad affär och kan ta tid om man vill ha ut ett marknadsmässigt pris vid överlåtelsen. Det kan ta allt från en månad upp till ett år att sälja en restaurangverksamhet eftersom det är så många faktorer som måste passa in vid en företags överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa ett rörelse kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om hur det är att sälja företag eller sälja restauranger med Stockholms ledande restaurangmäklare så finner du sidor under navigeringsfliken våra tjänster. Det första man oftast vill veta  när man vill sälja företaget är vad företaget är vad rörelse är värd vid en företagsförmedling.Stockholms Företagsmäklare är specialister på värdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering ocgh företagsförmedling i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företags värdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång vid företagsförmedling är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. Vi finns representerade på Sveriges största portaler för Företagsförmedling, Bolagsplatsen och Blocket. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare/Företgasförmedlare arbetar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara vinnare när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om hur Stockholms Företagsmäklare AB arbetar dagligen med företagsförmedling. Om ni vill veta mer om Stockholms Företagsmäklare AB är ni välkomna att höra av er på telefon eller mail. Vi hörs!