företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stockholms Företagsmäklare -  
Alla våra Barer & Pubar till salu

Bra Pub & Bar i Centrala Karlskoga!

Pris: 450.000 kr
Populär Pub & Bar med en fin uteservering till ett bra pris i Centrala Karlskoga!

Läge/Namn:
Namn:Lion Bar
Adress: Bredgårdsgatan 10
Postadress:691 32 Karlskoga
Område: Karlskoga
Startår: 2019
Bolag : Enskild Firma
Org. nr: 571215-XXXX

Ekonomi:
Pris: 450.000 kr
Omsättn ca 10.000 /Dagskassa
Leasingövertagande: Kassa
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 18.249:-/ inkl index +moms
Kontrakt tom: 2024-07-30
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Kan komma att begäras 
Ventilation: Ja, godkänd stek
Fettavskiljare: Nej, kommer installeras av hyresvärd.
Gas: Nej
Yta: 202  kvm
Sittplatser: 150 inne /ca 45 ute
Alkohol: Ja, 02:00
Inventarier: Gott skick
Verksamhet: Restaurang/PUB-verksamhet med Livemusic
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Söndag - Tisdag:  Stängt
Onsdag - lördag: 15:00-01:00


                    

Nu finns möjlighet och tillfälle att ta över Lion Bar i Karlskoga med bra läge i centrala Karlskoga med nära till centrum. I dag drivs den som franchise med Lion Bar som kan övertas förmånligt utan inträdes/startavgift. Lokalen kan även drivas med annat koncept om man så önskar. Lokalen har en öppen och utmärkt planlösning med smakfull inredning samt med bra ljusinsläpp från gatan.
Lokalen är godkänd för Livemusik vilket öppnar upp för ökad omsättning när restriktionerna gällande covid avbryts. Köksutrymmena är bra tilltagna med bra ventilation samt med bra utrustning, som kylrum förråd och en källardel med bra utrymmen med kontorsdel.

Här finns även möjlighet för ny krögare att förmånligt ta över en renoverad 3-rumslägenhet på ca 92 kvm med 2 balkonger, som ligger precis ovanför lokalen till en låg förmånlig hyra på endast 2.000 kr/m..
 
Hit kommer folk för att svalka strupen och äta en plankstek som är en av favoriterna bland stamgästerna. Populärt är naturligtvis ute serveringen på sommaren som tar cirka 45 törstiga gäster. Nuvarande ägare har drivit rest sedan dec 2019 och börjar närma sig pensionsålder och måste nu tyvärr sälja pga. familje och hälsoproblem. Här finns mycket bra möjligheter för nya krögare att fortsätta att utveckla eller hitta nytt koncept, som sportbar musikpub, etc.
 
Behöver ni hjälp med finansiering? Om man vill fortsätta med nuvarande koncept Lion Bar så finns det möjlighet för rätt köpare att få en förmånlig kredit på upp till 300.000 kr, då blir den egna kontantinsatsen endast 290.000 kr. 
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger. Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Charmig Pub & Bar, bästa läget i Nynäshamn!

Pris: 990.000kr                                                                                        Lättskött Pub/Bar i ett mycket bra strategiskt läge med stigande omsättning och låg hyra i Nynäshamn.

Läge/Namn:
Namn:The Iron
Adress: Centralgatan 2c
Postadress:149 32 Nynäshamn
Område: Nynäshamn
Startår: 2019
Bolag : The Iron  AB
Org. nr: 559162-2526

Ekonomi:
Pris: 990.000
Omsättn.: Dagskassa ca 10.000:-
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Aktiebolag/Inkråm

Lokal:
Hyra: 11.980 kr/månad ink f-skatt, momsfri
Kontrakt tom: 2021-07-31
Hyresvärd: Brf
Hyresgaranti: Ja 
Ventilation: Ja, godkänd stek
Fettavskiljare: Nej
Gas: Nej
Yta: 93 kvm + uteservering
Sittplatser: 44 inne ca40 ute
Alkohol: Ja, 01:00
Inventarier: Gott skick
Verksamhet: PUB
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Måndag - Söndag. 11-01


   
                    

Nu finns tillfället att bli ägare av en Pub&Bar i utmärkt läge i det enda gångstråket mellan Nynäshamns välbesökta båthamn och citykärnan. Puben är ett omtyckt samlingsställe för törstiga Nynäshamnsbor och turister som gillar att svalka strupen med god öl och lyssna på livemusik. Alkohol tillstånd finns till 01:00 alla dagar och publiken är blandat med både äldre och yngre som slinker förbi på en AW eller stannar hela kvällen fram till stängning i den trevliga miljön. Köket har all erforderlig utrustning i för denna verksamhet med stekventilation men saknar dock fettavskiljare vilket är godkänt av kommunen. Idag finns det ett bryggeriavtal med Carlsberg med goda villkor.

En PUB i sällsynt bra läge med stor potential och utvecklingsmöjligheter för rätta ägare.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

AAA-läge Rest./Vinbar 19 glas,Gamla Stan!

Pris: 2.950.000kr
Förmodligen Sveriges bästa Vinbar med det absolut bästa läget mitt i hjärtat av Gamla Stan!

Läge/Namn:
Namn: 19 glas Bar&Matsal
Adress: Stora Nygatan 19
Postadress: 111 27 Stockholm
Område: Gamla Stan
Bolag: 19 Glas Bar & Matsal AB
Org. nr: 556748-5148

Ekonomi:
Pris: 2.950.000kr
Omsättning:  4.836.000 Kr netto/år 2019
Bryggeriavtal: Nej
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm eller Aktiebolag

Lokal:
Hyra: 27.500 kr/m netto
Kontrakt tom: 2022-03-31
Hyresvärd: Brf
Hyresgaranti: Ja 
Ventilation: Ja, godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Yta: 76 kvm servering + 74 kvm kök&lager
Sittplatser: inne: 20 tal + chambre séparée ute: 20
Alkohol: Ja, 01:00 alla dagar
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Vinbar&Rest. lunch/kväll    Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:

måndag: 12–23:30
tisdag:     12–23:30
onsdag:   12–23:30
torsdag:  12–23:30
fredag:    12–23:30
lördag:    12–23:30
söndag:   Stängt


                    

Förmodligen Sveriges bästa Vinbar med det absolut bästa läget mitt i hjärtat av Gamla Stan!

Avslappnad miljö med självsäker elegans och stil är ord som beskriver denna fantastiska Gulddrake vinnande Vinbar som har blivit i ett begrepp bland vinälskare från hela världen.

Efter många år med samma ägare så har tiden nu kommit till att lämna över stafettpinnen till en ny hungrig entreprenör som förstår dom goda affärsmöjligheterna i detta absoluta AAA-läge. Med ett hörnläge i mitten på Gamla Stans restauranggata nr 1 med stor uteservering så är det svårt att hitta ett mycket bättre läge i att bedriva restaurang verksamhet på. 

Lokalen på total 150 kvm är uppdelad i två våningar där ovanplan ligger i ett hörnläge och kan ta emot ca: 20 sittande gäster och här finner man även restaurangens världsberömda välbesökta bar. På nedre plan där köket ligger fins det en  chambre séparée för ca: 12 gäster och erbjuder en ombonad för Gamla Stan typisk mysig miljö vilket gör att den ofta är bokad för privata sällskap. Uteserveringen med ett riktigt bra skyltläge rymmer ett 20 tal sittplatser. 

Så passa på att förvärva en restaurang i ett absolut AAA-läge med en otroligt bra hyra.

All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Barer & Pubar till salu & förmedling.
Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Barer & Pubar till salu & förmedling.

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger/pubar och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang/pub som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område inom läkekonsten. Att sälja restaurang är en komplicerad affär och kan ta tid mycket tid i anspråk man vill ha ut ett marknadsmässigt pris vid överlåtelsen.  Det kan ta all från en månad upp till ett år att sälja restaurang/pub eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en försälning.Idag räcker det inte med att den som vill förvärva en restaurang/pub kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Vill  du veta mer om att sälja pub eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.