företagsmäklare stockholm

Sth logga

Om Stockholms Företagsmäklare

Ingen kan vara specialist på allt. Vi har valt att fokusera på det vi kan allra bäst
att förmedla restauranger/cafér/ pubar på Stockholms marknaden

Om Stockholms Företagsmäklare 
 
Stockholms Företagsmäklare  är en professionell företagsmäklare och rådgivare som är verksam på Stockholms marknaden. Vi kopplar ihop köpare med företagare som vill sälja sina företag i Stockholm. Stockholms Företagsmäklare hjälper också företagare som behöver expandera sin verksamhet. Uppbackad av en grupp av dynamiska försäljare, jurister, och revisorer har Stockholms Företagsmäklare åtagit sig att tillfredsställa sina kunders behov genom hela processen att sälja eller köpa företag tills hållbara avtal ingås. Vi har alltid många spännande restaurang objekt till försäljning då vi är specialister på att sälja restauranger på Stockholm marknaden. Vi strävar efter att vara den bästa " allt under ett tak " lösningen för restaurangförsäljning på Stockholms marknad.

Värdering restaurang!

Stockholms Företagsmäklare är marknadsledande inom försäljning av restauranger på Stockholms marknaden. Vi har samlat data från alla våra otaliga restaurangöverlåtelser 3 år tillbaka i tiden för att kunna göra en så korrekt aktuell prisbild om vad köpare är villiga att betala för restaurangföretag på Stockholms marknaden.

Vi kommer alltid att vara ärliga i våra värderingar och inte göra övervärderingar bara för att få in objektet till försäljning. Marknadsvärdet är alltid det värdet någon betalar för ditt företag på den öppna marknaden om det har marknadsförts på bästa möjliga sätt med annonsering i rätt medier och med säljande informativa prospekt. Köparna är idag välmedvetna om vad prisnivån är på restaurang objekt, så det går inte att lura marknaden. Självklart är det alltid du som bestämmer vad du säljer ditt  företag för och vi är ödmjuka och har största respekt för det. Men kom ihåg att om du vill sälja på ” riktigt ” så kan vi marknaden bättre än någon annan aktör och gör en värdering helt utan inblandning av känslor, precis som marknaden ser den.

Man ska kunna lita på oss och det har vi också kunnat se av att våra penningstarka spekulanter som redan är stora aktörer på Stockholms marknaden har ökat lavinartat dom senaste åren och vill gärna att vi hittar passande restaurang objekt till dom. Det verkar som att ryktet har nått ut att man kan lita på oss som både köpare och säljare av restaurangrörelser.

 
Varför oss?
 

Vi är fast beslutna att tjäna alla våra kunder med den högsta professionalism, ärlighet och integritet. Vi förstår våra kunders förväntningar. Vi vet att företagare vill bli betjänade av ansvarstagande och lyssnande företagsmäklare som förstår deras behov. De vill också ha välgjorda formulerade prospekt mot motiverade köpare för att sälja till ett marknadsmässigt pris på kortast möjliga tid.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. Genom åren har vi även byggt upp marknadens starkaste kundregister för restaurang spekulanter på Stockholms marknaden.

Det är viktigt att inte välja Företagsmäklare utifrån den som har lägst arvode och som lovar högsta försäljningspris för det är sällan samma sak. Få istället en känsla av mäklaren och fråga dig själv. Vilken mäklare som jag tror gör det bästa jobbet för mig och mitt företag?


Om ni anlitar oss och våra tjänster, får ni också kunskap, erfarenhet, kontaktnät och trygghet genom hela affären på köpet och inte minst juridiskt hållbara överlåtelseavtal när det gäller både Inkråms och Aktiebolagsöverlåtelser.

Arvode

Vi är 100% transparenta med arvode gentemot våra kunder. Alla kunder betalar efter samma prislista och inga undantag förekommer.
Ni ska kunna lita på oss som din mäklare och veta att ingen har ett bättre pris än du. Det förekommer inga dolda avgifter i arvodet inga startavgifter eller dylikt.

Vår uppgift är att ge dig mest pengar i handen efter en försäljning och att hitta rätt köpare aktivt och med vår kunskap och erfarenhet av marknaden så finns det ingen annan mäklare som kan erbjuda dig en större möjlighet till bästa pris. En stor del av arvodet som Stockholms Företagsmäklare erhåller satsar vi på marknadsföringsinsatser för att just sälja ditt företag en annan stor kostnadspost är juristerna vi anlitar för spets kompetens som rådgivare i många viktiga beslut, för vi chansar aldrig.

 

Varför anlita en företagsmäklare?

Sälja ett företag kan vara en mycket lång, komplex och känslomässigt dränerande prövning, som kan lägga onödig stress till ditt redan upptagna liv. En erfaren företagsmäklare vet vad köparna letar efter. Genom att anlita välrenommerad företagsmäklare med specialkompetens inom din bransch så kommer du också undvika eventuella juridiska problem som kan uppstå såsom tvister med köpare som är ovana vid hantering av olika avtal, dokument och processer. Företagsmäklaren skall bevaka ditt bästa när de säljer dina företag och försöka uppnå bästa möjliga resultat, vilket ger lugn och ro för dig att fokusera på att driva företaget till den dagen överlåtelsen sker. Företagsmäklaren hanterar hela processen med att sälja ditt företag från början till slut:

  • Företagsmäklaren hjälper till att korrekt bedöma värdet av ditt företag.

  • Företagsmäklaren sparar din dyrbara tid, energi och resurser genom att tillhandahålla omfattande och strategisk marknadsföring process för att nå ut till befintliga och potentiella köpare.

  • Företagsmäklaren hanterar förfrågningar, letar efter potentiella köpare och hanterar allt med sekretess för att skydda konfidentiell information.

  • Företagsmäklaren samordnar de berörda tjänsterna av pålitliga professionella rådgivare såsom advokater, revisorer och banker om och när behov uppstår.

  • Företagsmäklaren förhandlar de bästa villkoren för dig.

  • Företagsmäklaren ska agera diskret så att försäljningsprocessen inte kommer att påverka moralen eller attityd av dina kunder, anställda, konkurrenter, långivare, leverantörer, investerare eller andra affärskontakter.

 
Företagsmäklaren guidar dig genom hela försäljningsförfarandet och säkerställer alla rättsliga krav för att slutföra en framgångsrik försäljning. Företagsmäklaren arbetar för dig och ska skydda dinna intressen men ska alltid komma ihåg att du har sista ordet. Därför är det viktigt att engagera en erfaren företagsmäklare som förstår och skapar förtroende, så att du kan bara luta dig tillbaka, slappna av och njuta av en problemfri förmedling.