företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stockholms Företagsmäklare - Vandrarhem & Hotell till salu

Bra beläget Hotell/Vandrarhem, Skarpnäck!

Pris: 3 500 000 SEK
Populärt Hotell/Vandrarhem med hög beläggningsgrad i bra läge utanför tullarna, Skarpnäck!

Läge/Namn:
Namn: Cityliving - Stockholm
Adress: Pilotgatan 4
Postadress: 128 32 Stockholm
Område: Skarpnäck, söderförort
Startår: 2007
Bolag: City Living Stockholm AB  
Org. nr: 556795-6015

Ekonomi:
Pris: 3 500 000 kr  
Omsättning: Ca: 3 500 000 kr/år netto
Belägningsgrad: ca 80%  
Leasingövertagande: Nej 
Överlåtelseform: Diskuteras vid kontakt

Lokal:
Hyra: 80 000 kr/m netto inkl. F-skatt,vatten, värme.
Hyresvärd: BRF Ja, kan begäras
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Yta: ca: 1 000 kvm
Antal rum: 21 enkel 6 dubbel
Inventarier: Mycket gott skick  
Verksamhet: Hotell/Vandrarhem
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Alla dagar året runt

Är du ute efter en verksamhet som är lättskött med lite personal och stora förtjänstmöjligheter så kan ett övertagande av detta hotell/vandrarhem  vara  en verksamhet som kan besanna dina mål. Alla bokningar och in och utcheckningar sköts via nätet och kräver en minimal arbetsinsats. Det finns ett gemensamt kök för alla gäster där dom får får sköta sin kost själva utan inblandning av hotellet. Så den enda personalstyrkan som behövs är ett par lokal vårdare som städar rummen efter utcheckningen. 

Dom totalt 27 rummen är fräscha och väldisponerade med TV på varje rum, bad och toalett är däremot gemensamt för alla rummen.
Det finns även en del outnyttjad yta som kan konverteras till rum eller något annat som kan passa verksamheten.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Stockholms Företagsmäklare  är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.

  • Under:  ” FÖRETAG TILL SALU ” Hittar ni undermenyerna ” Bar & Pub till salu ” , ” Restauranger till salu ” Salladsbarer & Cafer till salu ”, ” Kontor & lokaler till salu ”, ” Vandrarhem & Hotell till salu ”, ” Sålda företag & Rörelser ”                                                                                                                                                              Under: ” TJÄNSTER ” Hittar ni undermenyerna ” Sälja restaurang ” , ” Sälja företag & rörelse ” , ” köpa företag & rörelse ” , ”  Företagsvärdering - värdering företag & Rörelser ” , ” Köpa Lagerbolag ”                                                                                                                                                                                                                   Under: ” OM OSS ” Hittar ni undermenyerna ” Vår målsättning ” , ” Vad kan vi göra för dig? "