företagsmäklare stockholm

Sth logga

Etablerad Frisörsalong i Tyresö Centrum!

Pris: 1 100 000 SEK
Salong sedan 1984 i bra centrumläge.

Läge/Namn:
Namn: Tyresö Hårcenter
Adress: Bollmoravägen 24
Postadress: 135 40 Tyresö
Område: Tyresö
Bolag: STHLM Frisörgruppen AB
Org. nr:  559148–1733
 
Ekonomi:
Pris: 1 100 000
Omsättning: 2 500 000, (2023)
Frisörstolar: 4
Schamponeringar: 2
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm/Bolag
 
Lokal:
Hyra: 22 197 /Månad. (Inkl. F-skatt, index) Moms tillkommer.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyreskontrakt: 2024-12-31. (Löpande 3 år)
Hyresgaranti: Kan komma att begäras
Yta: 51 kvm.
Inventarier: bra skick
Tillträde: Efter överenskommelse
 
Öppet:
Måndag – Fredag:  10:00 – 18:00       
 Lördag:  10:00 – 16:00
 Söndag:  Stängt

                    

Nu finns möjlighet att ta över omtyckta Tyresö Hårcenter som ligger i välbesökta och populära Tyresö Centrum med ca 80 butiker. Nuvarande ägare har drivit salongen framgångsrikt sedan 2009. Här har det klippts och fönats med återkommande kunder sedan 1984.

Lokalen är stilfullt inredd och bra planerad med bra ljusinsläpp från stora skyltfönster. Salongen har 4 klipp-stolar samt 2 schamponeringar. Här finns även en toalett och ett fint pentrykök.Förutom ett stort utbud av produkter med marknadens bästa märken erbjuds här allt från färgningar, balayager och slingor till klippningar av alla möjliga frisyrer. Här kan man kan unna sig skönhetsbehandlingar som lashlift, browlift och spraytan.

kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning. Ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg.Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. 

Fler bilder Tyresö Hårcenter

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Tyresö Hårcenter


GPS
WGS84: N 59° 14.7107', E 18° 13.7742'
Decimal: 59.2452, 18.2296

Länkar till andra sidor för Tyresö Hårcenter

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.