företagsmäklare stockholm

Sth logga

Välbesökta Köttboden i strategiskt läge,Tyresö!

Pris:  5 500 000 SEK
Köttboden i Tyresö är en högkvalitativ kött & delibutik vid Trollbäcken med god lönsamhet i ett bra område!

Köttboden Tyresö Köttboden Tyresö

Läge/Namn:
Namn: Köttboden Tyresö
Adress: Vendelsövägen 19
Postadress: 135 51 Tyresö
Område: Tyresö
Bolag: Willy Ohlsson Eftr Livsmedel AB
Org. nr: 556577-0665  

Ekonomi:
Pris: 5 500 000 kr 
Omsättning: 10 385 000 kr/netto 2022 
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Endast Inkråm 

Lokal:
Hyra: 33 148 kr/m netto 
Hyresvärd: Fastighhetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: ca: 178 kvm 
Inventarier: Bra skick 
Verksamhet: Kött&Delibutik
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre. 11:00-18:00
Lör. 11:00-15:00    
Sön. Stängt  

                    

Nu finns möjligheten för en köttälskande entreprenör att förvärva en kött & delibutik i ett läge med många välbärgade kunder som värdesätter kvalitét före pris. Butiken är välkänd i området och har byggt upp ett mycket bra rykte i området och det är hit Tyresöbona åker för att handla det bästa köttet Tyresö kan erbjuda. Det väl tilltagna sortimentet är av högsta klass och den kunniga personalen hjälper gärna till och ser till att kunden får varor som kunden blir nöjd med, vilket gör att man har byggt upp en stor kundkrets av återkommande kunder.

Lokalerna är väl tilltagna och anpassade för verksamheten med kylar och förvaringsutrymmen och ändamålsmässiga inventarier i bra skick för att kunna hantera stora volymer och uppnå den höga omsättningen som butiken har för nuvarande. Trots den stora fina lokalen så ligger hyran på rätt nivå endast 3,8% av omsättningen och med dagens marginaler så når man en god lönsamhet som möjlig gör att den kunnige entreprenören kan få tillbaka den investerade köpeskillingen efter en relativt kort drifts period.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Köttboden Tyresö

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Köttboden Tyresö


GPS
WGS84: N 59° 13.7108', E 18° 11.9497'
Decimal: 59.2285, 18.1992

Länkar till andra sidor för Köttboden Tyresö

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.