företagsmäklare stockholm

Sth logga

Anrikt Värdshus i Västerås!

Pris: 2 390 000 SEK
Utmärkt läge i lantligt friluftsområde nära City med uteservering!

Information
Namn: Systrarna på Gaggeska gården
Adress:  Vallby Friluftsmuseum
Postadress: 724 80 Västerås
Område: Västerås
Bolag:  Enskild firma

Ekonomi:
Pris:2 590 000 SEK
Omsättning: 5 840 000 kr netto (2023) 
Leasingövertagande: Kassasystem
Överlåtelseform: Endast  Inkråm

Lokal:
Hyra:  32 083 SEK/ Månad (värme, kyla, ventilation) ingår. Momsfri
Kontrakt: 2026-12-31 /löpande 3 år.
Hyresvärd: Västerås Stad
Ventilation: Godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta: ca: 350 kvm
Sittplatser: Inne 130 Ute 150
Alkohol: Nej
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Restaurang/Catering
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Sön 10:00-17:00  
  

                    

Endast 2 km från Västerås City hittar du Systrarna på Gaggeska gården som ligger idylliskt och lantligt på välbesökta Vallby Friluftsmuseum med ca 225 000 besökare per år.. På Vallby Friluftsmuseum finns möjligheter att boka dop, bröllop eller begravning, föreläsningar, möten, konserter och teaterföreställningar vilket ger bra intäkter till värdshuset. Årligen arrangeras midsommarfirande, julmarknad, levande museum samt konserter, kurser och föreläsningar.

Här serveras kulinarisk hemlagad svensk husmanskost som är lagad från grunden med mycket kärlek och med fokus på närproducerade och ekologiska råvaror. Cafét har härliga sallader och smörgåsar samt olika bakverk till det goda och smakrika Västerås rostade kaffet. Här finns naturligtvis en konditor som bakar allt på plats. Prioritet för ägarna har alltid varit att välja råvaror med omsorg och låta dessa stå i fokus.

Restaurangen på 350 kvm är fullt utrustad med mycket bra restaurangmaskiner med god produktionskapacitet, samt bra lagerutrymmen. Möbler samt övriga inventarier är i mycket gott skick och av bra standard.
Nu finns möjlighet för ny krögare att ta över rodret till detta fantastiska objekt.

Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Systrarna på Gaggeska gården

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Systrarna på Gaggeska gården


GPS
WGS84: N 59° 37.3345', E 16° 30.9443'
Decimal: 59.6222, 16.5157

Länkar till andra sidor för Systrarna på Gaggeska gården

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.