företagsmäklare stockholm

Sth logga

Asiatisk unikt koncept med bar & karaoke, City!

Pris: 5 300 000 SEK
Asiatiskt lönsamt restaurang koncept med  karaoke i bra läge med hög utvecklingspotential, Vasastan!

Pings Sakura Pings Sakura

Läge/Namn:
Namn: Pings Sakura
Adress:  Luntmakargatan 59
Postadress: 113 58 Stockholm
Område: Norrmalm
Startår:  2016
Bolag: Food By Pings AB
Org. nr:  559055-9380

Ekonomi:
Pris: 5 300 000 SEK  
Omsättning:  7 900 000 SEK/netto
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Aktiebolag / Inkråm

Lokal:
Hyra: 91 211 kr/mån netto
Hyresvärd: Privat
Ventilation:  Ja, godkänd Stel&Wok  
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Ja, stadsgas
Yta: ca: 473 kvm 
Sittplatser: 65 inne 6 bar 54 nederplan
Alkohol: Ja, 
Bryggeriavtal: Ja, Carlsberg
Inventarier:  Godkänt skick
Verksamhet: Japan & Taiwan BBQ med Karaokebar

Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Tis:  17-22
Ons-Tors: 17-23
Lör-Sön : 16-23
Sön 16-22 

                    

Pings Sakura med ett bra läge ett stenkast från Sveavägen erbjuder ett unikt framgångsrikt koncept sen 2016 som har blivit en succé.

Förutom det uppskattade koncept med ett gaskök integrerat i matbordet där man tillagar maten själv vid bordet med 2 olika middagsmetoder HOTPOT eller YAKI, så erbjuder man även 2 barer och för dom som vill ha en världsklass Karaoke hittar man  2 ST bås för upp till 12 personer med den modernaste tekniken för en unik Karaoke upplevelse.

På grund av sviktande hälsa så har nu ägarna bestämt sig för att föra stafettpinnen vidare till en ny entreprenör som kan föra stafettpinnen vidare mot nya höjder och utveckla konceptet för att föra restaurangen till en ny yterliggare nivå. Det finnen stor utvecklingspotential i verksamheten med utökade öppettider och kreativ marknadsföring för att öka omsättningen och nå en ännu en högre nivå av  lönsamhet med  konceptet  som tilltalar dom som gillar kulinariska upplevelser och/eller  Karaoke och ett bra barhäng.

Lokalen på hela 473 kvm är väl disponerad med en stor serveringsdel som kan ta upp till 65 sittande gäster med bar samt med en nedervåning där det finns en stor bar med plats för drygt 50 personer. Här finns även Karaokebåsarna som är mycket uppskattat av dom många återkommande gästerna.

Nedervåningen kan även hyras ut för privata fester och event för att få in bra kassor även på vardagarna. Köket som är väl anapssat och  dimensionerad för verksamheten har alla möjligheter att kunna erbjuda matlagning på högsta nivå.

Lokalen är i bra skick men kan behöva en uppgradering av en ny modern layout för att för att locka nya kräsna gäster för att uppnå nästa nivå för en relativt billig investering. Idag finns det ett bra bryggeriavtal med Carlsberg som leverantör som en ny entreprenör förväntas ta över.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Pings Sakura

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Pings Sakura


GPS
WGS84: N 59° 20.405', E 18° 3.6423'
Decimal: 59.3401, 18.0607

Länkar till andra sidor för Pings Sakura

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Varför är detta en bra investering?

- Bra unikt koncept
- Bra lönsamhet
- Bra läge

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.