företagsmäklare stockholm

Sth logga

Champagneria / Deli i Delsbo!

Pris: 3 500 000 SEK
Lönsam verksamhet i bästa hörn läge.

Läge/Namn:
Namn: Farmhouse Delsbo
Adress: Köpmangatan 1
Postadress: 824 70 Delsbo
Område: Delsbo
Bolag:  Swedish Farmhouse AB

Ekonomi:
Pris: 3 500 000 SEK
Omsättning: 5 697 256 kr netto (2023)
Leasingövertagande: Kassasystem
Överlåtelseform: Bolag/Inkråm

Lokal:
Hyra: 24.000 (inkl. vatten, värme och el). Momsfri..
Kontrakt: 2025-02-01 /löpande 3 år.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Ventilation: Godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta: ca: Yta: ca: 600kvm, Restaurang + butik: ca 300 kvm Lager, kök och kontor: ca 300 kvm
Sittplatser: ca:72–82. Ute 23–30 (loungesoffor)
Alkohol: Ja (fullständiga rättigheter)
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Restaurang/Catering, Delikatessbutik, Cafféria, Champagneria
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppettider:
Mån-Tis Stängt
Ons 12:00-22:00
Tors 12:00-18:00
Fre-Lör 12:00-22:00
Sön 12:00-16:00

                    

Nu finns ett utmärkt tillfälle för rätt krögare att fortsätta utveckla verksamheten och ta över rodret till populära och välbesökta pärlan Farmhouse i Delsbo. Farmhouse har på kort tid blivit en central mötespunkt för invånarna i Delsbo och ett givet turistmål för besökare och stopp för fjällresenärer.

Här tillagar och serverar man mat av riktigt bra råvaror. Och det märks på både utseende och smak. Köket blandar rätter inspirerade av ägarnas resor till USA och Asien. Helt enkelt mat som alla gillar. Förutom omtyck mat har man även ett riktigt bra utbud av vin, öl och alkoholfritt. Det finns helt enkelt något för alla.Farmhouse har fram till idag haft flera olika betydande intäktsströmmar som, Restaurang, café, butik, ost & charkdisk samt online butik.Under senare delen av 2023 har man efter stor efterfrågan börjat att utveckla: Champagne-, öl- och vinprovningar, företagsevent, privata fester såsom bröllop, live-musik, Catering, luncher och glassbar.

Restaurangen på ca 600 kvm är fullt utrustad med mycket bra restaurangmaskiner med god produktionskapacitet, samt bra lagerutrymmen och tvättstuga. Möbler samt övriga inventarier är i mycket gott skick och av bra standard.
Läge: Den ligger centralt, precis vid riksväg 84, mitt emot Delsbos enda bensinstation och 100 meter från busshållplatsen vid Delsbo torg med bussar till och från Hudiksvall o Ljusdal flera gånger i timmen. Riksväg 84 har en trafikmängd på ca 3 miljoner fordon per år. PS. Många väljer att ta bussen till Farmhouse från Hudiksvall och Ljusdal. Den buss som anländer till Delsbo kl 18.000 har till och med fått smeknamnet Champagnebussen.
 
Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Farmhouse Delsbo

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Farmhouse Delsbo


GPS
WGS84: N 61° 47.9258', E 16° 33.0744'
Decimal: 61.7988, 16.5512

Länkar till andra sidor för Farmhouse Delsbo

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 40% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.