företagsmäklare stockholm

Sth logga

Populära Tyresö Sushi till salu!

Pris: 1 790 000 SEK
Fräsch ljus sushi med uteservering samt högt i tak!

Tyresö Sushi Tyresö Sushi

Läge/Namn:
Namn:  Tyresö Sushi
Adress:  Simgatan 24
Postadress:  135 40 Tyresö
Område: Tyresö
Startår:  2021
Bolag:  TN Torget AB
Org. nr:  559315-2621

Ekonomi:
Pris: 1 790 000 kr 
Omsättning:  Ca 3 000 000 kr netto år
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra:  22 380 kr/mån Netto
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation:  Godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca: 77.5 Kvm
Sittplatser: 32 inne 16 ute
Alkohol: Ja
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Sushi
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Lör 10:30-21:00
Sön 11:00-20:00   

                    

En mycket populär och efterfrågad Sushirestaurang ett stenkast från Tyresö Centrum. Ägaren har drivit restaurangen sen 2021 med stor framgång. Tyresö sushi är väldigt omtyckt av sina återkommande kunder som kommer hit för lunch och middag. Även Take Away förekommer.
 
Den låga hyran på endast 22 380 kr i månaden för detta ypperliga läge får anses vara mycket lågt och utgör endast ca: 8,95% av omsättningen. Med den höga omsättningen och den låga hyran så förstår den ekonomiskt sinnade att detta är en guldgruva som är en bra investering som kommer att generera även bra vinster i framtiden.
 
Så passa på att förvärva en mycket bra verksamhet med bra hyra och stort kundtryck med omedelbar närhet till idrottsevenemang.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Tyresö Sushi

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Tyresö Sushi


GPS
WGS84: N 59° 14.7734', E 18° 13.6788'
Decimal: 59.2462, 18.228

Länkar till andra sidor för Tyresö Sushi

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.