företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurang/Bar utmärkt läge Fridhemsplan!

Pris: 2 290 000 SEK
En mycket fin Mexikanskt taqueria med stor potential samt extremt fin lokal vid Fridhemsplan!

Läge/Namn:
Namn:  Industrigatan 2
Adress:  Industrigatan 2
Postadress:  112 46 Stockholm
Område: Fridhemsplan
Startår:  2020
Bolag:  Kruthus Ett AB
Org. nr:  559184-0359

Ekonomi:
Pris: 2 290 000  kr
Omsättning: 3 600 000  kr netto år
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra: 44 081  kr/m netto
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti: Ja, kommer att begäras 
Ventilation: Godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  115 + 8 kvm
Sittplatser: 70 inne 60 ute
Alkohol: Ja
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Mexikanskt
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån. Stängt
Tis-Lör 16:00-23:00
Sön. Stängt     

                    

Nu finns möjligheten att förvärva en restaurang som är smakfullt inredd och som förmedlar en avkopplande atmosfär. Här finns en mysig bar som är perfekt för en Afterwork och en trevlig restaurangdel med upp till 70 sittande.  Det finns även en uteservering som kan ta upp till 60 gäster. Restaurangen är välbesökt alla öppet hållande timmar och idag stänger man 23:00, så här finns en stor potential att öka omsättningen rejält med att öppna upp för luncher då det finns mycket kontor och boende i området samt att ha öppet flera dagar och timmar med lönsam försäljning. Beläget nära Fridhemsplans pulserande atmosfär, så lockar man både boende i området och besökare som söker en unik och minnesvärd matupplevelse.

Med ett fullt utrustat kök behöver du inte oroa dig för att investera i dyra köksapparater eller utrustning. Allt som behövs för att förbereda och servera läckra måltider finns redan på plats, vilket ger dig en smidig och bekymmersfri start från dag ett. Restaurangen är även känd för sitt sortiment av hantverksöl vilket lockar hit ölälskare från hela stan.

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Industrigatan 2

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Industrigatan 2


GPS
WGS84: N 59° 20.1947', E 18° 1.8968'
Decimal: 59.3366, 18.0316

Länkar till andra sidor för Industrigatan 2

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 40% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.