företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurang Hong Kong, krog sedan 1986!

Pris: 3 990 000 SEK
En unik chans att förvärva en välrenommerad etablerad vackert belägen restaurang vid vattnet i city!

Läge/Namn:
Namn:  Hongkong
Adress:  Kungsbro strand 23
Postadress:  112 26 Stockholm
Område: City
Startår:  1986
Bolag:  Restaurang Aktiebolaget Hongkong
Org. nr:  556088-1608

Ekonomi:
Pris: 3 990 000  kr
Omsättning: 7 300 000  kr netto år
Leasingövertagande:  Kassa
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra:  122 672  kr/m netto
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti: Ja, kommer att begäras 
Ventilation:   Ja 
Fettavskiljare:  Ja
Gas:  Ja
Yta: ca:  220kvm 
Sittplatser: 80 inne 24 ute
Alkohol: Ja
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Kinesiskt
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre 11:00-21:00   
Lör-Sön 13:00-21:00

                    

Restaurang Hong Kong erbjuder en sällsynt chans att förvärva en välrenommerad restaurang med en historia som sträcker sig tillbaka till 1986. Genom årtiondena har denna anläggning blivit synonym med kvalitet och äkthet.

Beläget vid vattnet, erbjuder denna restaurang en idyllisk miljö för matälskare och besökare som söker en unik upplevelse. Den panoramautsikt som erbjuds är svårslagen och skapar en minnesvärd atmosfär för alla gäster. Restaurangen sträcker sig över 220 kvadratmeter och har utformats för att maximera effektiviteten och gästernas komfort.

Med över 80 platser inomhus och 24 utomhus är utrymmet väl anpassat för olika evenemang och behov. Med ett fullt utrustat kök behövs inga ytterligare investeringar för att bibehålla den höga kvaliteten på maten.

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Hongkong

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Hongkong


GPS
WGS84: N 59° 19.8665', E 18° 3.0159'
Decimal: 59.3311, 18.0503

Länkar till andra sidor för Hongkong

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 40% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.