företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stor Restaurang och Sportsbar i Kungsängen!

Pris: 2 990 000 SEK
En unik affärsmöjlighet i hjärtat av Kungsängen – stabil omsättning och utmärkta faciliteter!

Läge/Namn:
Namn:  Kungsängen Restaurang och Sportsbar
Adress:  Furuhällsplan 1
Postadress:  196 40 Kungsängen
Område: Kungsängen
Bolag:  Glömsta consulting AB
Org. nr:  556875-1688

Ekonomi:
Pris: 2 990 000  kr
Omsättning:  5 000 000 kr netto år
Leasingövertagande:  
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra: 50 303 kr/m netto
Hyresvärd:  Kommunen
Hyresgaranti: Ja, kommer att begäras 
Ventilation:   Ja godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas:  Nej
Yta: ca:  420 kvm
Sittplatser: 150 inne 60 ute
Alkohol: Ja 01:00 tillstånd
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Restaurang/Sportbar
Spel: Ja svenska spel
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Tors  10:00-21:30
Fre.  10:00-01:00
Lör.  14:00-01:00
Sön. 14:00-21:30   

                    

Här har du chansen att ta över en väl etablerad restaurang och sportsbar i hjärtat av Kungsängen.Lokalen är rymlig med sina 420 kvadratmeter, och kan bekvämt rymma 150 gäster inomhus samt 60 på uteserveringen. Restaurangen är utrustad med godkänd stekventilation, fettavskiljare och alla inventarier är i bra skick. Alkoholtillståndet gäller fram till 01:00, vilket gör det möjligt att dra nytta av kvälls- och nattgäster. Restaurangen har haft ett 03:00 tillstånd förut och drivit nattklubb med live konserter. Där bland annat Tommy Nillson, Björn Runström har haft konserter.

Denna restaurang  har ett lång och stabilt hyreskontrakt med kommunen som hyresvärd, vilket ger en extra trygghet för nya ägare. En hyresgaranti kommer att begäras.Restaurangen har även tillstånd för Svenska Spel, vilket attraherar en bredare kundbas. De flexibla öppettiderna gör det möjligt att maximera intäkterna från både lunch- och kvällsservering.
Tillträde sker efter överenskommelse, så missa inte denna chans att förvärva en populär och välbesökt restaurang i Kungsängen. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder  Kungsängen Restaurang och Sportsbar

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till  Kungsängen Restaurang och Sportsbar


GPS
WGS84: N 59° 28.7076', E 17° 45.0814'
Decimal: 59.4785, 17.7514

Länkar till andra sidor för  Kungsängen Restaurang och Sportsbar

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 40% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.