företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stockholms Företagsmäklare -  
Alla våra Salladsbarer & Cafer till salu

Café marknadens bästa koncept, Hammarby!

Pris: Diskuteras vid kontakt med mäklaren.
Nybyggt Organic/Kravmärk drömcafé som ingår i marknadens bästa koncept med enorm potential!

Läge/Namn:
Namn: Waynes coffee
Adress: Hammarby Allé 27
Postadress: 120 32 Stockholm
Område: Hammarby sjöstad
Startår: 2017
Antal anställda: 4
Bolag: Polizak AB
Org. nr:  559090-9445

Ekonomi:
Pris: Diskuteras vid kontakt med mäklaren.
Omsättn.: ca: 3.000.000kr/netto rullande 
Bryggeri: Nej
Bryggeriavtal: Nej
Leasingövertagande: Ja, ca: 990.000 kr 
Överlåtelseform: Inkråm el. AB

Lokal:
Hyra: 40.000kr/m netto
Kontrakt tom: 5 år från 2017
Hyresvärd: Aberdeen
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Ventilation: Nej
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta: 189 kvm 
Sittplatser: 87 inne 40 ute
Alkohol: Ja, sökning under behandling
Inventarier: Toppskick
Verksamhet: Café med alkohol   
Tillträde: Efter överrenskommelse

Öppet:
Mån.  7:00-19:00
Tis.     7:00-19:00
Ons.   7:00-19:00
Tors.  7:00-19:00
Fre.     7:00-19:00
Lör.    8:00-18:00
Sön.    8:00-18:00

                    

En helt fantastisk Café anläggning med takterrass i bästa sol läge i efterfrågade Hammarby Sjöstad finns nu till försäljning till den som söker ett lättskött Café med starkt koncept  i ett bra framtids läge. Cafét beläget på  Hammarby Allé blev färdigställt 2017 och har den nya fräscha profilen för kedjan som måste ses på plats.
 
Cafét är pedant skött av dess ägare och all inredning och inventarier är i nyskick. Just nu finns det även en ansökan inne hos tillståndsmyndigheten för alkoholservering som väntas bli klar i dagarna. Med möjlighet till servering på takterassen så kommer det bli en given succé för After work med en hänförande utsikt över Stockholm.
 
Leasingövertagande finns på 990.000kr som givetvis dras av från köpeskillingen, så kontant insatsen blir betydligt. Så passa på att förvärva ett drömcafé i ett köpstarkt område med stort kundunderlag.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Dröm café i hörnläge Torsgatan,Vasastan!

Pris: 1.500.000kr
Dröm café i ett strategiskt hörnläge på vältrafikerade Torsgatan med en enorm tillväxtspotential,Vasastan!

Läge/Namn:
Namn: BYN Crêperie & Ciderie
Adress: Rödabergsgatan 11
Postadress: 113 33 Stockholm
Område: Vasastan
Startår: 2001
Antal anställda: 2 (Ägarna)
Bolag: Byn Mat & Dryck Handelsbolag
Org. nr: 969679-998

Ekonomi:
Pris: 1.500.000kr
Omsättn.: ca: 2.000.000kr år netto 
Bryggeri: Nej
Leasingövertagande: Kassa
Överlåtelseform: Endast Inkråm

Lokal:
Hyra: 11.641kr/m momsfri
Kontrakt tom: 2019
Hyresvärd:Stiftelse
Hyresgaranti: Ja 
Ventilation: För café verksamhet
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej 
Yta: 91 kvm + 63 kvm källare/förråd  
Sittplatser: 50 inne 30 ute
Alkohol: Kommer ej godkännas av hyresvärd
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Caféverksamhet 
Spel Nej:            
Tillträde: tidigast 1/9-2018

Öppet:
Mån. Stängt
Tis.     11-13:30  17-20:30
Ons.   11-13:30  17-20:30
Tors.  11-13:30  17-20:30
Fre.    11-13:30  17-20:30
Lör.    17-20:30
Sön.   Stängt

                    

BYN Creperie & Ciderie har drivits framgångsrikt av samma ägarpar sen 18 år tillbaka. Nu känner ägarna efter alla dessa år att det är dags att lämna över rodret till nya pigga krafter. Tyvärr kommer inte hyresvärden godkänna att man fortsätter med nuvarande koncept som innebär crepes med alkoholservering. Men ett riktigt bra café som har öppet från morgon till kväll skulle vara ett framgångskoncept för läget som erbjuder puls hela dagen, då nya Karolinska sjukhuset ligger ett stenkast ifrån och det har blivit ett pendlarstråk som bara växer med tiden. 

Lokalen har ett loft med plats för ca 20-25 sittande och på gatuplanet där det välplanerade och välutrustade köket ligger finns det plats för upp till 30 sittande i serveringsdelen. Självklart finns all erforderlig utrustning för att kunna driva café verksamhet på en hög nivå och givetvis finns det en godkänd fettavskiljare installerad. Cafét har även en mycket trivsam uteservering med ca: 30 platser som vetter mot en välbesökt park.

Passa på att förvärva ett otroligt fint café med goda framtidsutsikter och en mycket låg hyra i ett bra läge i Vasastan.

Obs!! Viss inredning är privatägd och ingår inte i överlåtelsen.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Salladsbarer & Cafer till salu
Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Salladsbarer & Cafer till salu

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.