företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stockholms Företagsmäklare -  
Alla våra Salladsbarer & Cafer till salu

Salladsbar kanonläge på St:Eriksgatan,Vasastan!

Pris: 1.300.000kr
En 74 kvm stor fräsch Salladsbar i bra läge vid Vandisplan med stor kundgenomströmning!

Läge/Namn:
Namn: Just Salad
Adress: St:Eriksgatan 110
Postadress: 113 31 Stockholm
Område: Vasastan
Startår: 2016
Personalövertagande: Nej
Bolag: Justsalad Stockholm AB
Org. nr:  559066-4818

Ekonomi:
Pris: 1.300.000 kr
Omsättn.:  2.170.000 kr netto 2018
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Ab/Inkråm

Lokal:
Hyra: 23.000 kr/m netto
Kontrakt tom: 2022-09 förlängs m. 3 år
Hyresvärd: Brf
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Ventilation: Ej godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta:  74 kvm
Sittplatser: 36 inne 32 ute
Alkohol: Nej
Inventarier: Gott skick
Verksamhet: Saladsbar
 Tillträde: Omgående

Öppet:
Mån.  08:00-19:00
Tis.      08:00-19:00
Ons.    08:00-19:00
Tors.    08:00-19:00
Fre.      08:00-19:00
Lör.     10:00-17:00
Sön.     Stängt

                    

Nu finns möjligheten att förvärva en Salladsbar i ett trafikorienterat läge med tusentals passerande varje dag vid knutpunkten Vasastan och Hagastaden. Konceptet idag är sallader med hälsoinriktning vilket har fungerat bra och har ännu inte nått sin fulla potential. Även andra koncept kan tänkas vara gångabara i lokalen där stekning inte förekommer såsom sushi, smörgåsar, nudlar, Poké bowl, Tacos m.m.

Lokalen med 36 sittplatser är fräsch med stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp och här finns allt som behövs för att driva en salladsbar och mätta dom tusentals som arbetar och bor i den omedelbara närheten av denna pärla. Det finns även en stor populär uteservering med 32 platser i delvis solläge som lockar många kunder under årets varma dagar.

Passa på att förvärva en lättdriven verksamhet i ett utmärkt med enorm potential i ett av Stockholms mest expansiva områden.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Lukrativ Caféverksamhet i Tanto, Södermalm!

Pris: 850.000kr
En säsongsöppen lättdriven Juicebar i välbesökta Tantolunden med höga marginaler och bra lönsamhet!

Läge/Namn:
Namn: Tanto Juicebar
Adress: Tantogatan 85
Postadress: 118 42 Stockholm
Område: Tantolunden/Södermalm
Antal anställda: 1-2
Bolag: Freice AB
Org. nr:  559106-7623

Ekonomi:
Pris: 850.000 kr
Omsättn.:  800-900 TKR netto säsong
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Endast inkråm

Lokal:
Hyra: 33.000 kr per säsong år netto.
Hyresvärd: Stockholm Stad
Fettavskiljare: Nej, inget krav
Yta: 4 kvm
Alkohol: Nej
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Juicebar med Kaffe&Smörgåsar m.m.
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet Säsong:
Mån. - Sön. 09:00-21:00

April - Oktober
                    

Nu finns möjligheten att överta en bra vinstgivande lättskött säsongsöppen Juicebar i Tanto, som är en destination för många Stockholms bor med sin vackra omgivning direkt vid vattnet. Verksamheten kan lätt drivas med en person och som ägare själv kan man dra in en årslön under säsongen och ha 5 månader tid över till annat. Här finns allt på plats och inga ytterligare investeringar krävs för verksamheten. Passa på att ta över en välinarbetad verksamhet med ett lättskött koncept i ett fantastiskt läge.
 
Behöver ni hjälp med finansiering?  Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Salladsbarer & Cafer till salu
Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Salladsbarer & Cafer till salu

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.