företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stockholms Företagsmäklare -  
Tillverkning/Industrier till salu!

Känd Charkindustri med bra omsättning!

Pris: 2.125.000kr
Ett välkänt varumärke med egen tillverkning av prisvinnande charkprodukter med stor utvecklings potential!

Läge/Namn:
Namn:Ring/Mejla för info
Område: Söderort
Startår: 2010
Antal anställda: 11

Ekonomi:
Pris: 2.125.000kr
Omsättn.: 14.500.000 kr
Leasingövertagande :Nej
Överlåtelseform: Bolagsaffär. 85% av aktierna i bolaget.

Lokal:
Hyra: 43.300 kr ex moms inkl. värme index
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: ca: 557 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Chark/Korvfabrik
           
Tillträde: Efter överenskommelse

   
                    

Ett svensk charkuteri företag med lång traditon som startades 1991.  Med kunskap och kompetens har verksamheten vunnit en mångfald av medaljer i Chark- SM genom åren. Idag är verksamheten fortfarande ett litet familjeföretag med  11 anställda som drivertillverkningen där de mest producerar högkvalitativa korvar med svenskt kött, hög kötthalt och med spännande smaker och massor med kärlek. 

Observera att det är 85% av aktierna i bolaget som säljs för ovan fastställd köpeskilling.  Hör av er om mer info till ansvarig mäklare.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       

Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Barer & Pubar till salu & förmedling.
Stockholms Företagsmäklare -  Alla våra Barer & Pubar till salu & förmedling.

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger/pubar och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang/pub som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område inom läkekonsten. Att sälja restaurang är en komplicerad affär och kan ta tid mycket tid i anspråk man vill ha ut ett marknadsmässigt pris vid överlåtelsen.  Det kan ta all från en månad upp till ett år att sälja restaurang/pub eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en försälning.Idag räcker det inte med att den som vill förvärva en restaurang/pub kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Vill  du veta mer om att sälja pub eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.