företagsmäklare stockholm

Sth logga

Kundreferenser

Att ha ett gott renommé är den viktigaste egenskapen för ett företag som är verksam i mäklarbranschen.  Som Mäklare får man ett oerhört stort förtroende att ta hand om kunders livsverk och det är av yttersta vikt att se till att man gör det bästa möjliga av det och alltid bidra till ärliga affärer med hållbara avtal som ser till bägge avtals parters bästa. Därför investerar vi på Stockholms Företagsmäklare AB  stora summor på jurister, marknadsföring och research varje år för att vi tror att nöjda kunder är nyckeln till framgång eftersom dom blir våra bästa marknadsförare när dom kan rekommendera oss till andra potentiella köpare och säljare. 

Här nedan har vi samlat ett antal av våra kunder som både är köpare och säljare av företag vi har förmedlat under åren som berättar hur dom har upplevt våra tjänster. Vill ni ha mer information angående våra relationer, så är ni välkomna att höra av er till oss så att ni kan komma i kontakt direkt med våra referens givare.

 

"Om vi inte vågar vara transparenta med våra handlingar så är vi  inte ärliga i vårt företagande."
Lasse Heino
Ägare Stockholms Företagsmäklare AB

Kundreferenser - nöjda kunder
Några av våra kunder berättar här hur de har upplevt det att Köpa & Sälja med Stockholms Företagsmäklare.

Kundreferenser - Stockholms Företagsmäklare
Kundreferenser - Stockholms Företagsmäklare
Såld av Stockholms Företagsmäklare AB Såld av Stockholms Företagsmäklare AB

Namn: Magkänsla Lunch & Catering
Såld: Mars 2017

Av Säljaren lämnad referens:
 

"Tack.  Jag är nöjd med ditt engagemang, alltid nåbar, du har hela tiden försökt sälja, inte bara väntat på att saker ska hända så som min förra mäklare gjorde. Tack för gott samarbete."

Daniel Norgren, Ägare av Magkänsla Lunch & Catering Värmdö.


 

Såld av Stockholms Företagsmäklare AB Såld av Stockholms Företagsmäklare AB

Namn: Korvstekarna Gatukök
Såld: Januari 2017

Av Säljaren lämnad referens:
 

"Det har varit en fröjd att jobba med Stockholms Företagsmäklare. Dom finns alltid tillgängliga och har ett stort kontaktnät så det kom många hugade spekulanter som budade på gatuköken"

Thomas Hyltingö, Ägare/VD Korvstekarna
Djurgården

Såld av Stockholms Företagsmäklare AB Såld av Stockholms Företagsmäklare AB

Namn: Restaurang Bistro Bon Seaside
Såld: Juni 2016

Av Säljaren lämnad referens:
 

"Jag kom första gången i kontakt med Stockholms Företagsmäklare för några år sedan när dom hade ett köpuppdrag från en kund men ville inte sälja då. När jag sen ville sälja en av mina restauranger så tog jag kontakt med Stockholms Företagsmäklare eftersom jag hade fått en bra bild av dom att dom både var seriösa och kunniga. Försäljningen blev mycket lyckad och jag anlitade dom för att sälja en krog till vilket dom lyckades med. Stockholms Företagsmäklare gör alltid det bästa för kunden är ärliga och mycket kunniga. Därför lämnar jag mina bästa rekommendationerna till den som vill sälja eller köpa genom Stockholms Företagsmäklare."

Costas Papadopoulos, Ägare/VD Restaurang Bistro Bon
Renstiernas gata 30

Såld av Stockholms Företagsmäklare AB Såld av Stockholms Företagsmäklare AB

Namn: Restaurang Samurai
Såld: Maj 2016

Av Säljaren lämnad referens:
 

"Vi hade anlitat en mäklare som lovade oss ett högt pris på restaurangen och lovade att sälja den omgående, men ingenting hände och vi bytte mäklare till Stockholms Företagsmäklare. Stockholms Företagsmäklare hittade snabbt fram spekulanter och vi gjorde en mycket bra affär. Vi hade även en hel del motstånd från hyresvärden vid övertagandet, men fick professionell hjälp med att överlåta hyreskontraktet av Stockholms Företagsmäklare.
Vi kan varmt rekommendera Stockholms Företagsmäklare när du skall sälja din restaurang.

Li Chen, Ägare/VD Restaurang Samurai, Kommendörsgatan 40.

Såld av Stockholms Företagsmäklare AB Såld av Stockholms Företagsmäklare AB

Namn: Restaurang Blue Chili
Såld: Juli 2015

Av Köparen lämnad referens:
 

" Stockholms Företagsmäklare var mäklaren som förmedlade vår nuvarande restaurang Jim & Jacob till oss. Jämfört med andra Företagsmäklare så kände man att professionaliteten och kunnandet var mycket högt. Presentationen samt tillgången till information angående objektet för att göra avgörande beslut stämde utan att några oväntade överraskningar dök upp efter köpet. Vi tycker att Stockholms Företagsmäklare är en pålitlig mäklare och kan definitivt rekommendera deras tjänster, då vi förmodligen kommer själva att anlita Stockholms Företagsmäklare vid eventuella köp och försäljningar i framtiden "

Jacob Nidmark, Restaurang Jim & Jacob, Surbrunnsgatan 47.