företagsmäklare stockholm

Sth logga

Vad kan Stockholms Företagsmäklare göra för dig?

Om du vill Sälja!

Våra unika tjänster kommer att ge dig en bättre chans att göra en mer lönsam och snabbare affär eftersom vi är proffs på att:

 

1- Sälja företag, det är vårt dagliga jobb, medans säljaren ofta gör det för första gången


2- Hitta potentiella kunder omgående, då vi  redan har ett stort kontaktnät av sökande av just din verksamhet, vilka du inte kan nå på något annat sätt.

 

3- Sälja ditt företag på heltid, medans du måste sköta dom dagliga rutinerna på ditt företag heltid.

4- Se om köparen har den ekonomiska möjligheten att köpa ditt företag, utan att bara ta upp tiden och inte få något avslut på köpet.

5- Marknadsföra och annonsera  försäljningen till rätt målgrupp via rätt medier på ett säljande sätt.

6- Inte blanda i känslor utan att se det på bästa affärsmässiga sätt för att göra en så lönsam överlåtelse som möjligt.

7- Värdera rörelser till marknadspris, eftersom vi är i kontakt med marknaden dagligen. Kom ihåg att en traditionell värdering är en kvalificerad gissning av vad priset borde vara, medans ett marknadspris är vad någon är villig att betala för företaget just idag.

8- Se till att rätt pris uppnås i en budgivning, då vi har stor erfarenhet av detta.

9- Upprätta bindande avtal där bägge parter känner sig trygga i ingåendet av dessa, då vi besitter all kompetens med våra samarbetspartners och allt detta ingår i förmedlingsuppdraget.

10- Ta kontakt med myndigheter och hyresvärdar i rätt tid och på rätt sätt för att  möjligöra en försäljning av ditt företag.

11- Ge goda råd och lägga upp en plan för genomförandet av en försäljning och för att uppnå dom bästa skattekonsekvenserna inom lagens ramar.


 

Om du vill Köpa!

Våra unika tjänster kommer att ge dig en bättre chans att göra en mer lönsam och snabbare affär eftersom vi är proffs på att:

 

1- Hitta den typen av företag/lokal du söker genom en specifik kravlista, det är vårt dagliga jobb.


2- Hitta förslag på företag/lokaler omgående, då vi  redan har ett stort kontaktnät av företag/hyresvärdar som vill sälja/hyra ut men vill vara anonyma av kanske just den verksamheten du söker.

 

3- Söka företag/lokaler på heltid, medans du måste sköta dom dagliga rutinerna på ditt nuvarande arbete/företag heltid.

4- Se över din finasieringsplan för att säkerställa den ekonomiska möjligheten att köpa företag/lokaler till ett visst belopp och vara behjälplig med söka och rådgöra vid finansiering.

5- Söka upp och annonsera efter företag/lokaler till dig och erbjuda dom en försäljning på ett uppmuntrande sätt.

6- Inte blanda i känslor utan att se det på bästa affärsmässiga sätt om det är värt att betala det begärda priset för företaget/lokalen lönsamhetsmässigt.

7- Värdera företag/lokaler till marknadspris, eftersom vi är i kontakt med marknaden dagligen. Kom ihåg att en traditionell värdering är en kvalificerad gissning av vad priset borde vara, medans ett marknadspris är vad du som köpare är villig att betala för företaget just idag.


8- Upprätta bindande avtal där bägge parter känner sig trygga i ingåendet av dessa, då vi besitter all kompetens med våra samarbetspartners och allt detta ingår i sökaruppdraget när du anlitar oss.

9- Ta kontakt med myndigheter och hyresvärdar i rätt tid och på rätt sätt för att  möjligöra ett övertagande för dig av ett/en företag/lokal.

10- Ge goda råd och lägga upp en plan för genomförandet av ett köp och för att uppnå den bästa finansieringsmetoden. 

Företagstjänster!!

Våra unika tjänster kommer att ge dig en bättre chans att göra ditt företag mer lönsamt eftersom vi är proffs på att:
 

1- Analysera företag, det är vårt dagliga jobb, medans företagaren är proffs på den dagliga driften av sitt företag.


2- Hitta potentiella möjligheter och hot i din verksamhet omgående, då vi kan göra göra  en djupanalys av vad som händer i din bransch och företag i  ditt verksamhets område.

3- Se över rutiner och föreslå ändringar i arbetsmetodik, då man ofta "trampar i gamla fotspår"

4- Se om företaget har den ekonomiska möjligheten att överleva framtiden med dom utmaningar som väntar.

5- Marknadsföra företagets varor och tjänster till rätt målgrupp via rätt medier på ett säljande sätt.

6- Inte blanda i känslor i personal förändringar och uppsägningar och att se till att dom genomförs på bästa etiska och affärsmässiga sätt för att göra företaget så lönsamt som möjligt.

7- Förbereda en försäljning på längre sikt. Alla företag kommer till en punkt förr eller senare då ägarstrukturen förändras.
För fåmansföretag är det av yttersta vikt att ha det i åtanke för att kunna nå en ett så högt pris som möjligt  för företaget och att planera för skattekonsekvenserna som uppstår vid en försäljning.

8- Förhandla och upprätta avtal med leverantörer och tjänsteföretag för att uppnå bästa möjliga pris.Samt att upprätta ansökningshandlingar till myndigheter.

9- Hjälpa till att hitta rätt bolagsform för ditt företagande och hjälpa till med att starta dessa.

10- Hjälpa till juridisk via våra samarbetspartner runt företagandet.


 

Stockholms Företagsmäklare är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.