företagsmäklare stockholm

Sth logga

Köpeavtal företag överlåtelse av
Inkråm eller Aktiebolag

Köpeavtal Företag Inkråm & Bolag Köpeavtal Företag Inkråm & Bolag

När du har bestämt dig att du ska sälja en  rörelse och du har hittat en köpare så är det dags att upprätta ett köpeavtal oavsett om det gäller rörelsens inkråm eller rörelsens aktier. 

Ett köpeavtal företag är ett avtal som reglerar köpeskillingen samt de rättigheter och skyldigheter som ska gälla för såväl säljare som köpare i samband med affären. Ett första steg till att utforma ett köpeavtal är att du som säljare sätter dig ner och funderar på hur du vill att försäljningen ska gå till och vad den ska omfatta. Beroende på hur din överlåtelseprocess ska genomföras så utformar vi avtalet efter just ditt företags & rörelse unika egenskaper. 

En företagstransaktion är en stor affär och det innebär alltid en extra trygghet att anlita en kunnig person som kan vara antingen mer eller mindre engagerad i processen. Vi på Stockholms företagsmäklare AB upprättar juridisk korrekta bindande kontrakt där man tar hänsyn till både säljarens och köparens intressen. Att upprätta ett juridisk korrekt köpeavtal för en relativt billig summa, kan bespara köpare och säljare sömnlösa nätter och dyra rättegångskostnader om tvistemål skulle uppstå. Tveka inte att höra av er om en offert för just din överlåtelse.

Stockholms Företagsmäklare har en mångårig erfarenhet av företagsöverlåtelser och har ett nära samarbete med bolagsjurister för att vi ska kunna erbjuda dom mest välskrivna köpeavtalen för företag & rörelser oavsett verksamhet och storlek. Gör som många andra har gjort och anlita oss för ett skräddarsytt köpeavtal för din rörelse & företag.

Kontakta Stockholms Företagsmäklare via formulär:

Du kommer lättast i kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom att använda nedan kontakt formulär, så återkommer vi snarast möjligt!
Det går även bra att ringa oss på nummer:
08-599 970 90.

Stockholms Företagsmäklare är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.