företagsmäklare stockholm

Sth logga

Sälja restaurang!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast för en förutsättningslös diskussion om hur Stockholms ledande restaurang mäklare kan hjälpa dig att Sälja Restaurang rörelse på bästa sätt till högsta möjliga pris!

Välkommen till din livs bästa Affär!

Sälja Restaurang med Stockholms ledande restaurang mäklare. Sälja Restaurang med Stockholms ledande restaurang mäklare.

Att samarbeta med en välrenommerad restaurangsmäklare som är specialiserad på att sälja Restauranger rörelser kan vara guld värt för den som av någon anledning inte kan eller vill fortsätta att driva restaurangen vidare och vill sälja. Det är oftast en väldig komplex affär att sälja Restaurang företag så var beredd på att det kan ta lång tid innan affären är i hamn så undvik mäklare som utlovar en snabb affär. 

Stockholms Företagsmäklare  arbetar i nära samråd med våra uppdragsgivare och helt konfidentiellt om säljaren så önskar. Stockholms Företagsmäklare har nära samarbete med expertis i områden där vår kompetens inte räcker till för trots allt tror vi att vi är bäst på att sälja restaurang men ödmjuka inför andra experters kompetens. För vi vill aldrig chansa när du ska göra ditt livs affär och sälja din restaurang. 

Vi på Stockholms Företagsmäklare  arbetar dagligen med värderingar av restauranger av både små och medelstora restaurang företag. Restauranger värderas efter marknadsprincipen med det menas vad någon är villig att betala för Restaurangen vid en försäljning på marknaden vid en viss tidpunkt. Det viktigaste värderings parametern om man ska sälja restaurang är läget och med det menas att det finns en marknad utanför dörren som är attraktiv för restaurangen. Även hyran är av stor betydelse, för en för hög hyresnivå kan äventyra hela restaurang verksamhetens existens på sikt. Ibland tackar vi nej till uppdrag där läget och/eller hyresnivån har omöjliggjort att sälja restaurangen efter säljarens priskrav. Vi vill vara ärliga och raka i värderingen och inte blanda i känslor. För det kommer inte marknaden att göra och vi måste agera efter den.

Med dessa ord som är skrivna efter vår erfarenhet som restaurang mäklare vill vi bidra med en liten inblick i hur marknaden för att sälja restaurang fungerar från vårt synsätt och vi tror att det blir lättare att gå in i en säljprocess om man är medveten om vad som kan komma att ske. Stockholms Företagsmäklare AB har ett moraliskt ansvar att både köpare och säljare blir vinnare i en överlåtelse.

Med oss har du en unik chans att sälja restaurang verksamhet till ett riktigt bra pris med en specialiserad restaurangmäklare.
Ta därför kontakt med oss nu! Genom att fylla i formuläret nedan. Vi kontaktar dig snarast för en villkorslös diskussion. Det går även bra att ringa på 08-599 970 90.

Lasse Heino
VD/ Företagsmäklare
Tel:     072-962 57 09
Mail:   lasse@stockholmsforetagsmaklare.se

Stockholms Företagsmäklare AB
Karbyvägen 2b

134 66 INGARÖ


Mail: Info@stockholmsforetagsmaklare.se
Tel: 08-599 970 90


Innehar F-skattebevis 
 

Mer om oss!
För Stockholms Företagsmäklare är Stockholm den marknad som vi är verksamma på. Vi är Företagsförmedlare / restaurangmäklare specialiserade på att sälja restaurang med högt renommé och är specialister på värdering och att sälja restauranger i Stockholms län. Att anlita en specialist för att sälja restauranger är idag lika viktigt som att anlita en doktor som är specialist på sitt område om man vill nå bästa resultat. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett marknadsmässigt pris vid överlåtelsen. Det kan ta upp till ett år att sälja restaurangen eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en försäljning. Det räcker inte med att den som vill köpa rörelsen har klar finansiering utan också minst lika viktigt att köparen blir godkänd av hyresvärden som oftast har mycket höga krav på sina blivande hyresgäst angående restaurang koncept och hyresgarantier. Sen får man inte glömma tillståndsmyndigheten som synar grundligt köparen. Vi på Stockholms Företagsmäklare hanterar dessa hinder dagligen med framgång och gör alltid nogranna kontroller av köparna så att det inte blir några problem vid överlåtelsen. Om du vill veta mer om att sälja företag med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under fliken våra tjänster.

Det första man oftast frågar sig när man vill sälja restaurang är vad man kan få för pris på marknaden, därför kan du på sidan " Värdering restaurang " göra en snabbvärdring av din restaurangverksamhet. Vi svarar oftast inom 48 timmar med en prelimenär prisbild om vad vi bedömer som rätt prisintervall för din restaurangrörelse. Vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering av företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja er rörelse att allt går till på bästa sätt för alla inblandade parter. Vi är experter och förstår djupgående ekonomiska samband angående vilka parametrar som styr priset vid en företagsförsäljning . Så ni kan även anlita oss med stor framgång om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni sälja företag i andra branscher. Vi kan även ta emot köpuppdrag om du vill att vi ska hitta ett företag åt dig i nästan vilken bransch som helst. I sådana fall arbetar vi ofta med externa lösningar och tar in jurister för att allt skall gå rätt och tryggt till, för vi chansar aldrig när vi hanterar dina pengar. Så tveka inte att ta kontakt med oss genom kontakt knappen i navigeringsfältet om du vill att vi ska hjälpa dig.

Den störta anledningen till att du ska anlita oss är för att vi är proffs på det vi gör och är ödmjuka när det gäller områden där vår kompetens inte räcker till. Vi är kort och gott i första hand specialiserade restaurang mäklare på Stockholms marknaden. I andra hand tar vi hand om andra företagsförmedlings ärenden med störta omsorg. Vi beundrar verkligen dom företagsmäklare som kan alla branscher och är sina egna jurister, kan skriva Aktiebolagsavtal på 15 min och påstår att dom kan sälja ditt företag på en vecka. Tyvärr besitter vi inte den kompetensen på vår mäklarbyrå för vi är inget "varuhus" som erbjuder produkter&tjänster av alla slag utan vi är "delikatessbutiken" som erbjuder ett djupt sortiment av ett fåtal artiklar med stort kunnande till krävande kunder som är kvalitetsmedvetna och nöjer sig bara med det bästa.

Vi har haft en stor ökning av kunder dom senaste åren och vi tror att våra framgångsfaktorer som har varit betydande för oss är personligt engagemang, lyhördhet, ärlighet och snabb kontinuerlig återkoppling till våra klienter. Det är den Företagsförmedlare som erbjuder bäst marknadsföring&exponering med snygga prospekt som oftast också kommer att få ut det högsta försäljningspriset för att marknadsföringen är oerhört viktig bidragande orsak vid försäljning av restauranger & företag.

Det är viktigt att inte välja Företagsmäklare utifrån den som har lägst arvode och som lovar högsta försäljningspris för det är sällan samma sak. Få istället en känsla av mäklaren och fråga dig själv. Vilken mäklare som jag tror gör det bästa jobbet för mig och mitt företag?

En seriös Företagsförmedlares mål är att  både säljare och köpare ska vara vinnare när försälningen är avslutad.
 
Vi hoppas att med dessa ord ha förmedlat hur vi på Stockholms Företagsmäklare tänker kring om att sälja restaurang och företag. Ta gärna kontakt med oss nu genom denna länk eller ring oss på 08-599 970 90 så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för er och er verksamhet.