företagsmäklare stockholm

Sth logga

Värdering restaurang!

Välkommen till sidan värdering restaurang, här kan du göra gratis värdering av en restaurang och få en fingervisning om vad den kan tänkas säljas för på Stockholms Marknaden.

Värderingen är prelimenärt baserad på det troliga priset din restaurang skulle inbringa på den fria marknaden under värderingstidpunktens marknadsläge. Värderingen baserar sig på en inkråmsöverlåtelse där hänsyn har tagits till omsättning, läge, hyra, vinst, koncept, goodwill samt rådande omvärldesfaktorer. Övriga faktorer som kan påverka priset är hyreskontraktets innehåll, personal, lokalen utformning, alkoholtillstånd, inventariestandard m.m.

Stockholms Företagsmäklare är marknadsledande inom försäljning av restauranger på Stockholms marknaden. Vi har samlat data från alla våra otaliga restaurangöverlåtelser 12 år tillbaka i tiden för att kunna göra en så korrekt aktuell prisbild om vad köpare är villiga att betala för ett restaurangföretag. Man ska kunna lita på oss och det har vi också kunnat se av att våra penningstarka spekulanter som redan är stora aktörer har ökat lavinartat dom senaste åren och vill gärna att vi hittar passande restaurang objekt till dom. Det verkar som att ryktet har nått ut att man kan lita på oss som både köpare och säljare av restaurangrörelser.

Vad man bör komma ihåg när det gäller företagsvärdering är att pris och värde är två helt olika saker. Värdet är en kvalificerad bedömning av ett företags värde – mellan kunniga oberoende parter som inte är tvingade till att köpa företaget. Avvikelser kan bero på, synergier, förhandlingsskicklighet, konkurrenssituation. Pris är resultatet av en förhandling mellan två parter.

Obs! Värderingen skall ses som ett riktmärke, Stockholms Företagsmäklare  tar inget ansvar för korrektheten i värdet. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor angående det värderade priset. Vi behandlar dina uppgifter helt konfidentiell och sprider aldrig någonting vidare till 3e part. Välkommen att prata restaurang värdering med kvalitet med oss.

Formulär för värdering.

Fyll i formuläret nedan om du vill ha en gratis värdering av din restaurang eller Café. Så återkommer vi med en värdering snarast. Vi behandlar dina uppgifter helt konfidentiell och sprider aldrig någonting vidare till 3e part utan er tillåtelse. Hör gärna av er om ni har frågor eller vill anlita oss för att förmedla er restaurang.
Ni når oss på 08-599 970 90 .

Exempel på värderings mall för restauranger

Stockholms Företagsmäklare - Värdering restaurang Mall

Stockholms Företagsmäklare  är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn. Du befinner dig på sidan " Värdering restaurang "