företagsmäklare stockholm

Sth logga

Fin Sjökrog endast 30 min från Stockholms City!

Pris: 1 950 000 SEK
Populär välbesökt stor Sjökrog med enorm potential med bra kommunikationer i Stockholms Innerskärgård!

Läge/Namn:
Namn:  Storholmen Sjökrog
Adress:  Storholmsvägen
Postadress:   181 30 Lidingö
Område: Lidingö 
Bolag:  Storholmens Sjökrog AB
Org. nr:  556967-1554

Ekonomi:
Pris:   1 950 000 SEK
Omsättning:   2 173 000 KR 2022 
Leasingövertagande:  Ja (Dras från priset)
Överlåtelseform:  AB

Lokal:
Hyra:  14 676 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Samfälldighetsförening
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation: Ja godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej, går att koppla in
Yta: ca:  200 kvm
Sittplatser: 80 inne 100 ute
Alkohol: Ja
Bryggeriavtal:Spendrups
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Sjökrog
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån-Ons STÄNGT
Tors-Fre 15:00-23:00
Lör.     12:00-23:00
Sön.     12:00-23:00

                    

Storholmen Sjökrog en av de finaste destinationerna i Stockholms Skärgård. Här hittar man en fantastisk uteservering med plats för över 100 sittande gäster som är öppet sommartid i en fantastisk skärgårdsmiljö, bara 30 minuter från Stockholm city. Restaurangen öppnade 1999, men fick sig en uppdatering 2020, och här går hela matsalen i modern skärgårdsstil med vitmålade träväggar och stora fönster.  Under vintrarna kan man värma sig framför braskaminen inne i restaurangen, eller hänga i loungen där det finns både soffor och bar.
Från köket serveras bland annat klassiska fisk- och skaldjursrätter, men även andra rätter med influenser både från skärgården och längre söderut i Europa. Många kunder har efterfrågat pizza Storholmen Sjökrog nås med pendelbåt, taxibåt eller egen båt, men har man missat någon avgång så har det även gått bra att få skjuts med restaurangens egen båt mot en liten avgift.
 
Idag finns det drygt 200 bofasta på ön men på sommaren fylls ön på med betydligt fler då sommargästerna kommer, men restaurangens upptagningsområde är betydligt större än så då dom flesta gästerna kommer med egna båtar för att besöka restaurangen. Det finns även 5 st gästplatser i hamnen med segelbåtsdjup till avgiftsfritt förfogande.
 
Restaurangen och dess inventarier är i mycket bra skick och här finns all erforderlig köksutrustning för att kunna bedriva matlagning på hög nivå. Finns även gott med ekonomiutrymmen för förvaring och hyran för detta objekt på knappa 15 000 kr/m får anses vara mycket bra för en restaurang anläggning av denna dignitet.
 
Så passa på att förvärva en bra Skärgårdsrestaurang i en ypperlig miljö nu innan säsongen startar på allvar.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Storholmen Sjökrog

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Storholmen Sjökrog


GPS
WGS84: N 59° 23.5474', E 18° 8.2799'
Decimal: 59.3925, 18.138

Länkar till andra sidor för Storholmen Sjökrog

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.