företagsmäklare stockholm

Sth logga

Idylliska Lillstugan i Sollentuna!

Pris: 1 900 000 SEK
Unik möjlighet att ta över en idyllisk restaurang i Sollentuna med låg hyra!

Läge/Namn:
Namn:  Värdshuset Lillstugan
Adress:  Johannesbergsvägen 5
Postadress: 191 40 Sollentuna
Område: Silverdal
Startår:  1996
Bolag:  Salin & Lundberg Handelsbolag
Org. nr: 969646-6896 

Ekonomi:
Pris: 1 900 000 SEK
Omsättning: 2 500 000 Sek netto 2022
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra:  17 573 Kr/Mån Netto Momsfritt
Hyresvärd: Sollentuna Kommun
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Ventilation: Godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas:  Nej
Yta: ca:   200 kvm
Sittplatser: 78 inne 150 ute
Alkohol:  Ja
Inventarier:  Bra skick 
Verksamhet: Lunch
Tillträde: efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre 11:00-14:00

                    

Beläget i en pittoresk miljö omgiven av grönska och vacker natur, ger denna restaurang en fridfull atmosfär som är svår att motså. Du kan njuta av fantastiska luncher mellan 11:00-14:00. Restaurangen är utrustad med ett fullt utrustat kök, så inga andra investeringskostnader behövs för att köra igång från dag ett. Det finns plats för ca 78 platser inne och ca 150st utomhus i den vackra trädgården

Den stora trädgården och den mysiga miljön blir en perfekt plats för att tända upp grillen och njuta av utomhus matlagning under sommaren Under vintertid serverars det julbord som är högt uppskattat. Julbordet är mycket omtyckt och har blivit en årlig tradition för många som återvänder år efter år för att njuta av våra läckerheter och atmosfär.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Värdshuset Lillstugan

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Värdshuset Lillstugan


GPS
WGS84: N 59° 24.0172', E 17° 58.8861'
Decimal: 59.4003, 17.9814

Länkar till andra sidor för Värdshuset Lillstugan

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.